Traian Băsescu, despre venirea Elenei Udrea în România: ”Marea ei problemă a fost că…”

Publicat: 12/07/2019 | 10:48
Traian Băsescu, despre venirea Elenei Udrea în România: ”Marea ei problemă a fost că…”

Elena Udrea a plecat din România în Costa Rica în februarie 2018. Ea fost reţinută, în 3 octombrie 2018, de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica, ulterior fiind arestată. În decembrie 2018 – de Crăciun – Elena Udrea a fost eliberată din închisoare. Ea a depus o solicitare pentru obţinerea azilului în Costa Rica, iar luni dimineață a revenit în România.

De când a revenit în țară, Elena Udrea a preferat să stea în vilă și să nu iasă în public. Recent, Adrian Alexandrov a explicat că Elena Udrea a ales să vină în ţară în secret pentru că a vrut să evite presa, obosită fiind după 20 de ore de zbor. ”Elena e acasă, se odihneşte. Prima noapte acasă a fost foarte frumoasă. Mai întâi trebuie să recupereze cu fusul orar, apoi vom vedea ce face. Nu ştiu dacă va da declaraţii. Elena a luat decizia să ajungă în acest fel în România pentru a evita presa, că după 20 de ore de zbor vă daţi seama că nu este uşor”, a spus Adrian Alexandrov.

Elena Udrea

 

Traian Băsescu: ”Prioritatea este să-şi rezolve problemele în justiţie”

Nici Traian Băsescu, fostul președinte al României, nu a putut rămâne indiferent la aflarea veștii că Elena Udrea s-a întors în România, infirmând și speculațiile conform cărora aceasta ar dori să reintre în lumea politică.

„Am vorbit şi înainte de a veni şi după ce a venit. Era bucuroasă că a revenit acasă. Nu cred că va reveni în politică. Prioritatea este, din câte am înţeles, să-şi rezolve problemele în justiţie. Ea-şi pune mari speranţe că fiind rejudecate dosarele nu vor mai fi abuzuri. De asemenea, marea ei problemă a fost că vrea ca copilul să crească în România”,a declarat Traian Băsescu.