Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier sâmbătă dimineața. Ce s-a întâmplat cu fostul președinte

Publicat: 30/05/2020 | 13:50
Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier sâmbătă dimineața. Ce s-a întâmplat cu fostul președinte

O mașină din coloana oficială în care se afla și fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost implicată într-un accident. S-a înâmplat sâmbătă, în jurul orei 11, pe bulevardul Iuliu Maniu.

CITEȘTE ȘI: TRAIAN BĂSESCU, PE PODIUM ÎN TOPUL ÎNCREDERII, PMP A CRESCUT SPECTACULOS! SONDAJ BCS

Din primele informații, o altă mașină a lovit antemergătorul, nu și mașina în care se afla fostul președinte al României timp de două mandate, Traian Băsescu. „În această dimineață, în jurul orei 10.45 o autospecială de poliție a lovit ușor un auto ce nu a respectat regimul prioritar de deplasare al autoturismului ce avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune. Nu a fost rănită nicio persoană. Autospeciala de poliție se afla în misiune. Cercetările sunt efectuate de Brigada Rutieră – Serviciul Accidente Ușoare”, a fost anunțul Poliției de la Rutieră.

 

Traian Băsescu, accident rutier în 2008

Traian Băsescu, pe atunci președintele României, a fost implicat într-un accident rutier, în 2008, tot în Capitală. Chiar el se afla la volan, conducând un Wolkswagen Golf. Băsescu a lovit ușor o mașină aflată în față. A anunțat accidentul la Poliție, apoi a plătit amenda care i s-a dat, el fiind vinovatul. „Treceam prin fața Primăriei și amintirile…”, avea să spună Băsescu, nimeni altul decât fost primar general al Bucureștiului.

Testat cu alcooltestul, rezultatul a fost zero. A fost sancționat, pe lângă amendă, și cu trei puncte.