Transformare radicala marca Andreea Marin! Pe zi ce trece, zana arata tot mai bine! Intra sa te convingi!

Publicat: 31/08/2013 | 12:10
Transformare radicala marca Andreea Marin! Pe zi ce trece, zana arata tot mai bine! Intra sa te convingi!

Nimeni nu poate contesta ca Andreea Marin s-a rotunjit considerabil in ultimii ani. Constienta insa ca are langa ea un barbat tinerel, Zana a intrat intr-un program intensiv de remodelare. Combina sportul cu regimul alimentar si chiar se vede!

De cand si-a tras iubit cu 12 ani mai tanar, Andreea Marin nu-si mai gaseste linistea pana nu va reusi sa ajunga la dimensiunile  cu care a debutat in showbiz…ca vorba ceea, partenerul trebuie sa fie si el mandru cand  apare la bratul ei! Dovada ca Zana s-a apucat serios de treaba si rezultatele nu intarzie deloc sa apara.

Andreea Marin
Andreea Marin

E suficient doar sa ne amintim cum arata la inceputul verii, cand, intr-un exces de curaj, fosta doamna Banica s-a afisat intr-o rochita deasupra genunchilor, care ii cam scotea la lumina imperfectiunile…

Andreea Marin, la inceputul verii
Andreea Marin, la inceputul verii

Acum insa, lucruri s-au schimbat radical… Ore-n sir petrecute in sala de sport, diete peste diete si uite asa Zana intinereste pe zi ce trece, iar silueta ei se apropie cu pasi repezi de perfectiune.

Ultima data a dovedit-o chiar zilele trecute, cand a imbracat tot o rochita rosie cu vedere la picioare, care a scos la iveala rezultatele muncii ei din ultimele luni. Alta viata! 

Andreea Marin, acum, la sfarsitul verii
Andreea Marin, acum, la sfarsitul verii

„Timp de o luna si jumatate am fost intr-un turneu prin toata tara. Eram cam 11 ore pe zi pe drumuri, asa ca nu apucam sa mananc decat prin aeroport sau benzinarii. Mi-am asumat ca voi lua cateva kilograme, dar am ambitie si le voi da jos. Nu imi fac griji. Acum fac sport, am revenit la o dieta echilibrata, dar nu vreau sa am un regim drastic”, a declarat Andreea pentru Revista Ciao!.

Andreea Marin
Andreea Marin

Valoarea noastra nu sta in numarul kilogramelor pe care le avem. Nu cred ca e foarte important sa fii pitipoanca cu masuri impecabile. Cred ca e mai important sa fii tu si sa faci lucruri care sa conteze pentru tine si pentru ceilalti. Eu traiesc conform propriilor convingeri si vreau sa fac ceea ce imi place si sa fiu cu cine imi place”, a mai spus ea.

 

A.F.

Citește și...