Acasă » Știri » Tre sa afli! Saptamana catastrofala! Ce zodii vor avea probleme de sanatate si cine va fi parasit de partenerul de viata!

Tre sa afli! Saptamana catastrofala! Ce zodii vor avea probleme de sanatate si cine va fi parasit de partenerul de viata!

De: Cancan 16/02/2015 | 12:33
Tre sa afli! Saptamana catastrofala! Ce zodii vor avea probleme de sanatate si cine va fi parasit de partenerul de viata!

Astrologul Gheorghe Ianos prezinta cititiorilor CANCAN care sunt zodiile care vor avea ghinion in saptamana care urmeaza, dar mai ales care sunt pericolele de care trebuie sa ne ferim!

BERBEC

Trebuie sa fiti foarte atenti la problemele de la locul de munca. s-ar putea ca seful sa fie nemultumit de rezultatele dvs. Un coleg incearca sa va discrediteze in fata superiorilor; fiti calmi si nu ripostati; nu dati curs unor discutii inutile. Pe plan sentimental veti lua o decizie in favoarea dvs. Financiar nu stati foarte bine. Nu faceti cheltueli inutile. O factura neachitata o sa va dea bugetul peste cap.

TAUR

taur

Cariera incununata de succes. O schimbare pe care o veti face la serviciu va va aduce realizari neasteptate. propuneri pentru un nou servici sau pentru schimbarea locului de munca. Nu ezitati sa faceti acest lucru. Veti avea un inceput de saptamana benefic care va va binedispune.
Va veti impaca cu o persoana draga cu care v-ati certat mai demult. Veti face o calatorie cu persoana iubita. dDn punct de vedere financiar trebuie sa achitati o datorie mai veche si vei reusi.

GEMENI

Veti fi implicat intr-un proces / o judecata fie la serviciu fie in viata privata. cineva incearca sa va judece pe nedrept. la serviciu sunt tensiuni si se vor produce schimbari majore care va vor afecta si pe dvs. Trebuie sa va pastrati calmul si sa nu va exprimati parerea neintrebati. cineva din familia dvs va avea probleme de sanatate. nu intrati in panica si pastrati-va calmul. Timpul le va rezolva pe toate. din punct de vedere financiar cheltuieli neprevazute va vor goli portofelul. persoana care va iubeste va va face o surpriza.

RAC

rac

Primiti o marire de salariu. Poate fi vorba si de o prima / un bonus din partea sefilor dvs. Daca va hotarati ca in aceasta saptamana sa demarati o afacere, acum este momentul cel mai potrivit. nu riscati nimic, ci dimpotriva toate lucrurile se vor lega foarte bine. Nu amanati sa faceti unele analize pe care vi le-a recomandat medicul. Nu este ceva grav dar neglijandu-le, mai tarziu lucrurile se pot complica. este momentul sa comunicati mai mult cu persoana iubita. Are sa va spuna multe lucruri, poate chiar sa va reproseze. Asa ca ascultand-o veti intelege cat de mult ii lipsiti. Din punct de vedere financiar, o mica investitie pe viitor va va aduce un mare profit.

LEU

Este ceea mai benefica perioada din aceasta luna pentru afaceri. La serviciu cineva cere promovarea dvs. nu ezitati sa investiti sau sa faceti asocieri. aceasta perioada este benefica pentru a demara o afacere sau pentru a va gasi un loc de munca. Se inchide o perioada dificila din viata dvs. toate pierderile de care ati suferit se vor transforma in reusite si castiguri. Cantariti foarte bine toate oportunitatile si nu le ignorati. astfel veti reusi sa va atingeti scopurile. aveti grija la o eventuala raceala. O migrena va deranjeaza de ceva timp. este o perioada vulnerabila si trebuie sa va ingrijiti. Financiar, toate investitiile pe care le veti face vor da roade incepand de anul viitor. persoana iubita va pleca la un drum lung. Veti fi impotriva dar nu veti avea succes in a o intoarce din drum.

FECIOARA

Ar fi foarte bine sa nu mai stati retras. colegii de la serviciu va vor invita la o aniversare si ar fi foarte bine daca nu veti refuza. socializarea si comunicarea cu colegii va vor fi benefice si asfel toate problemele de comunicare se vor diminua. Veti avea o saptamana linistita la serviciu, chiar foarte relaxata. armonia si comunicarea sunt elementele de care aveti mare nevoie. Chiar daca ati avut mici probleme de sanatate acum, saptamana aceasta va veti insanatosi. trebuie sa consumati mai multe lichide si sa va feriti de frig. Sentimental, veti cunoaste o persoana careva va pune inima pe jar. Ar fi bine sa ramaneti rational.

BALANTA

Balanta

V-ati saturat de munca. Sunteti foarte stresat. Simtiti ca oboseala va copleseste iar cei din jur nu apreciaza eforturile pe care le depuneti. Ar fi bine ca o perioada sa petreceti mai mult timp cu familia. Plecati intr-o mini vacanta si relaxati-va. Imbratisati copiii, sotia, pe toti cei dragi si dati frau liber sentimentelor dvs. Familia fiind mai aproape de dvs va va ajuta sa depasiti acesta stare negativa si plina de oboseala. Fiti comunicativ, zambiti sotului/sotiei si petreceti mai mult timp alaturi de familie. Veti simti cat de mult va va incarca dragostea lor. Financiar, nu este cazul sa faceti economii. faceti-va poftele! Oricum anul acesta va fi un an bun dpdv financiar.

SCORPION

Veti fi solicitat la maxim in aceasta saptamana mai mult ca niciodata. Va trebui sa luati decizii importante care vor implica costuri mari. Atentie la toate aceste lucruri fiindca veti raspunde personal. Nu va grabiti si nu achizitionati lucruri valoroase cum ar fi case, masini, picturi……pana cand nu va veti documenta foarte bine despre acestea. In familie au fost mici certuri care v-au indispus. nu va incapatanati ; chiar daca nu ati gresit fti impaciuitor. Financiar, veti face un imprumut sau un prieten va va ajuta cu o suma de bani.

SAGETATOR

Vreti sa avansati. Va doriti mult mai mult de la dvs si de la locul de munca. a venit momentul sa investiti in dvs. In urma unor cursuri sau a unui examen veti obtine un post de conducere. Asadar este momentul sa investiti in propria persoana. V-ati gandit si la ceva nou. Intr-adevar, vor fi schimbari radicale in cariera numai daca va veti dori acest lucru. Dpdv al sanatatii va supara articulatiile iar vremea de afara va indispune si va provoaca acdesea dureri de cap. Impreuna cu persoana iubita o sa mergeti in vizita la cineva drag.

CAPRICORN

capricorn

Treceti printr-o perioada financiara destul de grea. Trebuie sa va canalizati resursele pe comunicare si colaborari care va vor ajuta sa depasiti aceasta perioada. insa toate aceste pierderi vor lua sfarsit odata cu incheierea unor noi contracte care vor urma sa le semnati. Fiti mai optimisti si increzatori. vor veni castiguri la care nici nu va asteptati. Trebuie mai multa odihna si nu mai fa excese. persoana iubita iti va indeplini o dorinta.

VARSATOR

Acum tot binele si toate lucrurile pozitive se vor revarsa asupra dvs. In acesta saptamana veti rezolva probleme importante. Veti semna acte de mostenire sau de cumparare a unui imobil. veti triumfa spre sfarsitul acestei saptamani. veti fi plini de inspiratie, iar prin modul in care veti comunica veti avea un mare succes. Daca cineva de la servici v-a subestimat pana acum, de aici inainte va va aprecia foarte mult in urma succeselor pe care le veti avea. Sanatate. atentie la inceputul saptamanii veti avea un mic incident. dar nu va fi ceva grav. Aveti grija sa apasati frana la semafor…. cineva apropiat va naste un prunc frumos si sanatos iar acesta va fi un motiv de bucurie.

PESTI

pesti

Ar trebui sa fti mult mai optimist, sa uitati trecutul si sa va ganditi mai mult la viitor. Nu este cazul sa va mai framantati cu privire la ceea ce s-a intamplat odinioara. Poate ar fi bine sa vorbiti cu un prieten despre toate aceste lucruri. V-ati elibera si v-ar fi mult mai bine. Nu este cazul sa va condamnati sau sa judecati pe cineva. La serviciu veti avea parte de o comisie / un control din partea sefilor. Puneti la puct documentele si totul o sa fie bine.

Citeste si HOROSCOP 2015: Cum va fi anul acesta pentru fiecare zodie in parte

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf! „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf!...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat mâncare în casă”. Cum s-a schimbat viața artistului de când a devenit faimos
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată România și stă cel mai bine la transport în comun, piste de biciclete și parcări
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată...
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe care îl ai sigur în casă
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe...
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc din propria cenușă
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc...
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina D, e mai bun ca somonul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina...
×