Tricolorii mulţumiţi de Contra: „România joacă altceva acum!”

Publicat: 10/11/2017 | 07:00
Tricolorii mulţumiţi de Contra: „România joacă altceva acum!”

Cosmin Contra a schimbat atmosfera în vestiarul tricolorilor. Aceştia susţin că „Guriţă” le-a redat plăcerea de a veni la naţională şi că echipa joacă altceva decât în mandatul lui Christoph Daum. 

„E foarte bine că oamenii sunt alături de noi şi vin la stadion. Suntem un pic frustraţi că nu am jucat la baraj şi am jucat doar un meci amical. România joacă altceva acum, joacă un fotbal plăcut. Sperăm şi în continuare să facem asta. Mister e mai apropiat de noi, e şi mai apropiat de vârstă. Staff-ul e dornic de performanţă. Trebuie să sudăm acest lot şi să obţinem o calificare la Euro 2020”, a declarat Constantin Budescu la Pro X.

La rândul său, autorul celor două goluri care au decis soarta confruntării amicale de la Cluj de pe „Dr. Constantin Rădulescu” cu Turcia, Gicu Grozav, a declarat că este fericit pentru faptul că şi-a ales tricoul cu numărul 10 şi că a cinstit cum se cuvine acest număr.

„Au trecut cinci ani de când am marcat împotriva Turciei, am îmbătrânit. Mă bucur că am purtat numărul zece, am jucat bine, am dat goluri. Cum a spus şi Mister, la echipa naţională nu există meciuri amicale, trebuie să jucăm mereu la fel”, a declarat Gicu Grozav.

Decarul naţionalei a spus că abia aşteaptă să ajungă în Turcia la echipa sa de club pentru a-şi tachina coechipierii după ce a învins de unul singur reprezentativa Semilunei.

„Abia aştept să mă întorc în Turcia, mă duc să fac mişto de colegi. Râdem, glumim, aşa e în vestiar”, a adăugat Gicu Grozav.

 

Cristi P. 

Citește și...