Tricolorii nu au trecut peste ratarea calificării la Mondial: „Fiecare avem un regret!”

Publicat: 14/11/2017 | 07:00
Tricolorii nu au trecut peste ratarea calificării la Mondial: „Fiecare avem un regret!”

Ratarea calificării la Campionatul Mondial din Rusia de anul viitor, i-a marcat pe tricolori. Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Vlad Chiricheş, a declarat că toţi jucătorii regretă că nu au reuşit să obţină participarea la barajul pentru Cupa Mondială 2018, dar speră ca prima reprezentativă să înceapă cu bine noua campanie de calificare la Euro 2020. 

„Fiecare dintre noi avem un regret că nu am ajuns la baraj, mai ales văzând meciurile din perioada asta. Dar nu avem ce să mai facem, sperăm să începem cu bine noua campanie. Am terminat campania rău, pentru că nu am reuşit să ne calificăm. Dar e bine că am făcut o schimbare şi se vede o nouă atitudine şi sper să continue acest lucru în perioada următoare”, a declarat Vlad Chiricheş, căpitanul reprezentativei de fotbal a României.

„Tricolorii” au avur o camăpanie de calificare dezastruoasă cu Christoph Daum pe bancă. De altfel, după ce a ratat matematic calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, Daum a fost demis, în locul său fiind instalat Cosmin Contra, care este neînvins pe banca României.

În altă ordine de idei, Vlad Chiricheş  crede că apropierea de lotul naţional a lui Bogdan Lobonţ şi Adrian Mutu îi ajută foarte mult pe actualii componenţi ai primei reprezentative, cei doi foşti internaţionali ajutându-i pe actualii tricolori cu sfaturi.

„E foarte bine să avem în jurul nostru foşti jucători ai echipei naţionale. Ne ajută cu sfaturi, cu tot ce au trăit şi ei la echipa naţională. Deci asta ne ajută”, a afirmat Vlad Chiricheş.

Echipa naţională a României întâlneşte, astăzi, de la ora 21:00, pe Arena Naţională din Bucureşti, selecţionata Olandei, într-un meci amical. Partida va fi transmisă în direct de Pro TV.

                          

Cristi P. 

Citește și...