Trupul neinsufletit al politistului accidentat de „Regele veiozelor”, depus la capela. Ce s-a intamplat e…

Publicat: 22/08/2015 | 19:31
Trupul neinsufletit al politistului accidentat de „Regele veiozelor”, depus la capela. Ce s-a intamplat e…

Trupul neinsufletit al lui Gheorghe Ionescu, politistul care a decedat dupa ce a fost calcat cu masina de afaceristul turc, a fost depus, sambata, la capela cimitirului Ghencea, unde va fi inmormantat duminica.

Gheorghe Ionescu a avut parte de onoruri militare, drumul de la locuinta acestuia la cimitir fiind facut de o coloană imensa de masini de politie. Inainte de plecarea spre cimitir, a avut loc un eveniment incredibil: masina pe care lucra acesta a scos fum de sub capota!, probabil din cauza unor probleme la motor, insa cei prezenti au speculat in fel si chip acest lucru.

 

Politist

Gheorghe Ionescu, agentul de la Politia Rutiera care a fost lovit intentionat cu masina de Abdullah Atas, poreclit „Regele veiozelor”, care se afla in stare de ebrietate, a murit vineri la Spitalul Floreasca.

Politist

Politistul, poreclit „Dulaul” pentru intransigenta sa fata de soferii care incalcau legea, a cedat dupa ce a stat in coma aproape trei saptamani. Vicepremierul Gabriel Oprea l-a avansat post-mortem in gradul de subinspector, si urmeaza sa o angajeze pe sotia acestuia in Ministerul de Interne. Aceasta masura este luata pentru vaduvele tuturor politistilor-eroi cazuti la datorie.

 

(B.V.)

Citește și...