Tudor Ionescu, surprins în într-o ipostază uluitoare! Solistul de la Fly Project alături de un star internațional! FOTO EXCLUSIV

Publicat: 19/08/2018 | 21:02

Zilele trecute, Tudor Ionescu, solistul formației Fly Project, a fost suprins într-o ipostază uluitoare. Artistul a fost fotografiat alături de un mare star internațional cu care s-a întreținut timp de aproximat o oră la o renumită cafenea.(CITEȘTE ȘI: 

Tudor Ionescu, colegul lui Dan Deneș de la Fly Project a fost surprins alături de DJ’ul Sak Noel, artistul care a avut un real succes în toată lumea cu piesa ”Trumpets” pe care a lansat-o alături de Sean Paul. Cei doi artiști s-au întreținut timp de aproximativ o oră, într-o renumită cafenea, acolo unde se pare că au pus la cale un nou proiect muzical.(NU RATA, AICI: FLY PROJECT ŞI AXINTE, SCANDAL MARE PE BANI: „NU SUNTEM ÎN EVUL MEDIU SĂ TE BAT!” ARTIŞTII ÎL DAU ÎN JUDECATĂ PENTRU O ŢEAPĂ DE 11.000 DE EURO)

Tudor Ionescu și DJ’ul Sak Noel

FLY PROJECT ŞI AXINTE, SCANDAL MARE PE BANI

Băieţii de la Fly Project susţin că nu şi-au recuperat nici acum cei 11.000 de euro de la Florin Petrecu, alias Axinte. Actorul le-ar datora această sumă încă din 2008. Artiştii au discutat cu avocaţii şi vor să îl dea în judecată.(NU RATA, AICI: DAN DENEȘ DE LA FLY PROJECT ÎȘI IA FETIȚA LA CONCERTE: ”CÂND A INTRAT TATI PE SCENĂ AM VĂZUT FERICIREA PE CHIPUL EI”)

În urmă cu 9 ani, Fly Project a acceptat să cânte la evenimentele de care s-a ocupat Florin Petrescu, contra cost. Cu toate acestea, băieţii din trupă susţin că nu s-au ales cu niciun leu în urma acestei colaborări. Actorul ar fi trebuit să îi plătească suma de 11.000 de euro. Au trecut 9 ani de atunci, iar artiştii nu li-au recuperat banii. În urmă cu două luni, Tudor Ionescu de la Fly Project i-a trimis un mesaj lui Florin Petrescu, pe care ulterior la postat şi pe Facebook.

Citește și...