Turiștii au văzut-o și au făcut ochii cât cepele. Ce vedetă din România a apărut pe o plajă din Sfântu Gherghe

Publicat: 21/07/2019 | 13:13
Turiștii au văzut-o și au făcut ochii cât cepele. Ce vedetă din România a apărut pe o plajă din Sfântu Gherghe

O vedetă din România a apărut pe o plajă din… Sfântu Gheorghe, în Tulcea, iar turiștilor nu le-a venit să creadă. E drept că oamenii sunt obișnuiți ca vedetele să se relaxeze pe alte meleaguri, însă iată că există și excepții de la regulă.

Jojo și Paul Ipate au decis să își petreacă zilele de vacanță în România, împreună cu cei doi copii, Achim și Zora. Iar Jojo a postat pe Instagram o fotografie, alăturând și un mesaj din care reiese că este fericită și își retrăiește copilăria.

„Dimineți cu aer sărat de mare. Libertate. Valusi înspumate și plaja cacao cu lapte. Zora și Achim fericiți ca doi pescăruși care și-au deschis larg aripile”, a scris Jojo.

”Zora ma striga de fiecare data cand ma asez: “Mami! Hai si tu mami!” E atat fericire si speranta in glasul ei incat nu o pot refuza niciodata. Alergam nestingherite pe plaja fara directie si fara oprelisti. Zora imi imprumuta din energia ei si ma face sa ma simt ca atunci cand eram si eu copil. Ce sentiment minunat: imi retraiesc copilaria prin ochii copiilor mei! Ce poate fi mai frumos pe lume?”, a mai scris Jojo în dreptul fotografiei.

 

Citește și...