UEFA anunță săptămâna viitoare calendarul cupelor europene!

Autor:
Publicat: 17/04/2020 | 16:02
UEFA anunță săptămâna viitoare calendarul cupelor europene!

Francezii de la L’Equipe susțin că săptămâna viitoare UEFA va lua o decizie privind viitorul competițiilor europene.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Forul continental a convocat o videoconferință cu cele 55 de federaţii naţionale afiliate pentru a face bilanţul asupra viitorului competiţiilor națționale și europene care sunt în acest moment suspendate din cauza pandemiei de coronavirus.

„Va fi o sesiune de informare pentru secretarii generali ai celor 55 de federaţii membre UEFA, în vederea examinării evoluţiilor viitoare ale competiţiilor naţionale şi europene”, se arată într-un cominicat al celor de la UEFA.

După cum bine știți, cu mici excepții toate competiţiile fotbalistice europene sunt suspendate de la jumătatea lunii martie.

Forul condus de Aleksander Ceferin ia în calcul ca Liga Campionilor, ajunsă în faza sferturilor, să se dispute în acest an sub formă de turneu, într-o singură manșă, care va dura o săptămână. În acest moment, la competițiile europene mai sunt de disputat 38 de meciuri, atât în Champions League cât și în Liga Campionilor, iar unele partide s-ar putea disputa în perioada destinată inițial pentru Euro 2020, amânată cu un an.

În altă ordine de idei, spaniolii de la „AS” susțin că sezonul 2020-2021 din Champions League va lua start pe data de 20 octombrie 2020. Oficialii forului european au hotărât ca debutul stagiunii să se producă la mijlocul toamnei pentru a exista o perioadă relativă de pauză, după încheierea celei precedente.