Uhrin jr. vrea continuitate: „Nu trebuie să ne relaxăm cu Universitatea!”

Autor: Cristian P
Publicat: 04/11/2019 | 11:09
Uhrin jr. vrea continuitate: „Nu trebuie să ne relaxăm cu Universitatea!”

Tehnicianul formației Dinamo București, Dusan Uhrin jr., a declarat la conferința de presă premergătoare derby-ului de astăzi de la ora 20:30 la Severin cu Universitatea Craiova că le-a cerut elevilor său concentrare.

Principalul „câinilor”, le-a cerut fotbaliștilor pe care îi pregătește  să nu se relaxeze prea mult la meciul cu Universitatea Craiova, după seria de rezultate bune pe care le-au avut, deoarece acest lucru ar putea să-i coste scump.

„Universitatea Craiova este o echipă foarte bună, va fi greu meciul şi sper că toată lumea să fie pregătită. Nu e o idee bună că jucăm la Severin, pentru că la Craiova stadionul este foarte frumos şi din acest motiv nu este bine pentru niciuna dintre echipe. Toţi jucătorii pot juca cu Craiova, chiar dacă după ultimele două meciuri am avut unele probleme. Atmosfera la echipă este bună, sper ca jucătorii să nu se relaxeze prea mult după această serie bună şi să se concentreze. Nu ştiu câţi fani ai Universităţii Craiovei vor veni la Severin. Am văzut multe meciuri ale Craiovei şi cred că jucătorii mei nu ar trebui să fie interesaţi de alte probleme, ei trebuie să joace fotbal”, a declarat Dusan Uhrin jr.

Partida Universitatea Craiova – Dinamo, din cadrul etapei a XV-a a Ligii I, se va disputa astăzi de la ora 20:30, pe stadionul „Municipal” din Drobeta-Turnu Severin. Înaintea acestui meci, oltenii se afl pe locul 3 cu 24 de puncte în timp ce „câinii” sunt pe locul 9 cu 20 de puncte.

Program etapa a XV-a Liga 1
Viitorul Constanța – Chindia Târgoviște 3-0
Gaz Metan Mediaș – FC Hermannstadt 1-1
CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0
FC Voluntari – FC Botoșani 1-2
FCSB – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2-1

Luni, 4 noiembrie
Ora 18:00 Astra Giurgiu – Poli Iași
Ora 20:30 Universitatea Craiova – Dinamo București