Uite ce face “salvatorul de la Fukushima”. Infrunta zilnic moartea ca sa ingrijeasca animalele!

Publicat: 13/05/2015 | 17:56
Uite ce face “salvatorul de la Fukushima”. Infrunta zilnic moartea ca sa ingrijeasca animalele!

Un barbat din Fukushima, Japonia, sfideaza orice fel de temeri si isi petrece fiecare zi in zona devenita radioactiva dupa explozia centralei nucleare. Barbatul a infruntat orice fel de teama pentru a avea grija de animalele abandonate.

Naoto Matsumura este un fost constructor care locuit in zona de 12,5 mile evacuata in urma exploziei radioactive din 11 martie 2011. Ela fost impresionat de drama animalelor lasate acolo de oamenii evacuati in graba din zona contaminata radioactiv.

fukushima

El merge zilnic pentru a le hrani si a avea grija de ele. Barbatul spune ca a avut mai intai grija de propriile sale animale, dar a remarcat ca mai sunt multe altele care au nevoie de hrana si atentie, asa ca incearca sa le ajute pe toate.

fukushima

Omul nu se teme deloc de radiatii, dar isi ia masuri minime de precautie, si anume consuma numai mancare din afara zonei interzise.

fukushima

 

fukushima

“Mi-au spus ca nu ma voi imbolnavi decat peste 30-40 de ani, si atunci voi fi mort oricum, de batranete”, a spus Naoto. El este cunoscut ca fiind “salvatorul de la Fukushima”

 

(M.N.)

Citește și...