Uite cum arată Alina Pușcaș cu două luni înainte de a naște

Publicat: 28/05/2019 | 12:03
Uite cum arată Alina Pușcaș cu două luni înainte de a naște

Alina Pușcaș va aduce pe lume un copilaș, peste aproximativ două luni. Deși este în a șaptea lună de sarcină, vedeta știe bine să-și ascundă kilogramele luate în această perioadă. Mai mult, chiar se poate lăuda cu silueta ei.

Alina Puşcaş şi-a arătat pentru prima dată burtica de gravidă. Actriţa arată senzaţional în cea de a treia sarcină. Într-un interviu pentru Antena Stars, Alina Puşcaş a vorbit despre viaţa de graviduţă activă. Dar vorbește și despre ce va face imediat după naștere, pentru a ajunge la silueta de dinainte.

„Ba da, m-am îngrășat, dar ascund bine. Am reuşit să intru doar în pantaloni, în rest nu am reuşit pur şi simplu, e destul de mare protuberantă, dar peste două luni de zile revin şi eu, printre cei în formă”, a spus Alina Puşcaş.

Alina Pușcaș a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil.

În vârstă de 33 de ani, Alina Pușcaș va deveni din nou mămică de fetiță și… în niciun caz nu are de gând ca micuța prințesă să poarte numele Maria, după cum a afirmat în cadrul unui interviu acordat la Antena 1. Ea și partenerul său de viață mai au o fiică și un fiu. Surioara cea mică a Melissei Antonia și a lui Alexandru se va naște sub semnul zodiacal al Leului.

“Sunt însărcinată a treia oară, va fi și ultima. Nu mai am voie, pentru că am făcut Cezariană de la prima, deci, este ultima șansă. Mihai ar fi vrut să avem gemeni, dar nu ne-a ieșit (…). Este fetiță! E distrus Mihai! Glumesc, e distrus la modul că el visa să facă o ceată de băieți, nu să fie dominat de fete, acolo, în casă.

Și-acum vom fi eu – Scorpion, Melisa – Scorpion, fata asta – Leoaică. Nu știm ce nume are, de-asta i-am zis doar «fata».  Nu am nume, aștept propuneri (…). A fost o sarcină dificilă de la început. De fapt, primele două luni, decembrie și ianuarie, în care m-am simțit foarte rău, tot ce nu am simțit la celelalte două sarcini am avut acum! Din februarie însă, mi-a trecut ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a mărturisit viitoarea mămică în cadrul Observatorului de la Antena 1.

Citește și...