Uite-o cum arata romanca din Spania care a castigat 400.000 de euro la Loterie. Sexy-Irina a jucat “la zecime”

Publicat: 22/12/2015 | 21:01
Uite-o cum arata romanca din Spania care a castigat 400.000 de euro la Loterie. Sexy-Irina a jucat “la zecime”

O romanca in varsta de 33 de ani, stabilita in Spania, a acastigat 400.000 de euro la loteria din Spania. Irina munceste in Penisula Iberica de mai multi ani, iar acum cu siguranta se va lasa de job!

Marti, la loteria de Craciun din Spania a fost extras premiul cel mare, in valoare de patru milioane de euro. Conform organizatorilor, seria biletelor castigatoare s-a vandut in orasul Roquetas de Mar, din provincia Almeria. Premiul cel mare va fi impartit de 160 de persoane care au cumparat bilete cu seria 79140, printre care si o romanca, Irina Dobras, originara din Satu Mare, arata Digi24.

irina dobras

Romanca va incasa 400.000 de euro, 20% din aceasta suma urmand sa fie retinuta drept impozit. Ea a castigat gratie unui bilet cumparat la zecime, pentru ca un tichet standard costa 20 de euro.

irina dobras

In mod traditional, cei care isi incearca norocul la extragerea de Craciun a Loteriei Spaniole isi unesc eforturile pentru a cumpara mai multe bilete de cate 200 de euro fiecare, care le pot aduce mai multe sanse de castig. Zeci de premii s-au extras pana acum, iar printre castigatori se numara si un deputat socialist si ministrul Culturii din Spania.

irina dobras

Potrivit cotidianului spaniol „El Mundo“, aproximativ 75% din populatia Spaniei joaca la loteria traditionala de Craciun, denumita popular „El Gordo“ („grasul“), spaniolii cheltuind in total 0,3% din produsul intern brut al tarii. Extragerea, care are loc in fiecare an pe data de 22 decembrie, are o durata de pana la trei ore si este transmisa de televiziunea nationala.

(Gabriel Niculescu)

banner

Citește și...