Ultima dezvăluire a avocatului Elenei Udrea: ”Vrea să se întoarcă în România!” Cum plănuiește asta

Publicat: 26/02/2019 | 11:52
Ultima dezvăluire a avocatului Elenei Udrea: ”Vrea să se întoarcă în România!” Cum plănuiește asta

Elena Udrea are de gând să revină în România, dar alături de fetița ei! Asta în ciuda faptului că riscă șase ani de închisoare, sentința fiind definitive. Avocatul fostei ”blonde de la Cotroceni” a explicat, marți, în fața judecătorilor, cum își pregătește aceasta revenirea.

Elena Udrea vrea să se întoarcă în România, împreună cu fetiţa ei, chiar dacă riscă să piardă statutul de azilant în Costa Rica şi în condiţiile în care este condamnată definitiv la şase ani de închisoare.

Avocatul Elenei Udrea a susţinut, astăzi, în faţa judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că fostul ministru al Turismului îşi pregăteşte intens întoarcerea în România.Avocatul a explicat că Elena Udrea i-a făcut paşaport fetiţei sale şi se gândeşte foarte serios să se întoarcă acasă, scrie observator.tv.

Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”, iar în prezent se află, în libertate, în Costa Rica, acolo unde a reuşit să obţină statutul de azilant.

Fotografiată în Costa Rica, la plimbare cu fetița și iubitul

Elena Udrea a fost fotografiată în San Jose, Costa Rica. Fostul politician este cu zâmbetul pe buze, alături de fetița ei, Eva Maria, dar și de iubitul Adrian Alexandrov.

Adrian Alexandrov şi Elena Udrea se plimbă pe străzile din Costa Rica, alături de Eva Maria, pe care o duc într-un căruţ. Cu descrierea „Eva Maria Alexandrova, plimbare pe stradă, aer proaspăt, în parc”, Adrian Alexandrov a ţinut parcă să se mândrească în faţa prietenilor virtuali cu ce are mai de preţ şi oamenii au reacţionat imediat.

Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, a fost printre cei care au apreciat postarea.

Citește și...