Ultima fita in materie de chirurgie estetica! Tot mai multe femei isi ciopartesc degetele sau si le taie pentru a purta tocuri

Publicat: 20/12/2012 | 18:09
Ultima fita in materie de chirurgie estetica! Tot mai multe femei isi ciopartesc degetele sau si le taie pentru a purta tocuri

Si baba rabda la frumusete, spune o vorba veche din popor. De acest lucru se conving femeile din toata lumea in fiecare zi, dar cel mai recent trand cu siguranta le da fiori unora.

Doamnele fac orice pentru a incapea intr-o pereche minunata de pantofi finuti cu toc inalt. Si se pare ca un numar tot mai mare de femei recurg chiar la metode extreme pentru a se simti bine in pielea lor. Iar acest lucru vine cu scurtarea sau chiar indepartarea completa a unor degete de la picioare pentru a face din purtatul pantofilor o experienta mai putin dureroasa.

In America, 87% dintre femei au avut probleme cu picioarele de la purtatul pantofilor cu toc inalt. Unele au renuntat la ei, in timp ce altele adora in continuare sa se incalte cu pantofii-calvar in ciuda problemelor. Se ajuta si de doctorii chirurgi care fie le taie din varfurile degetelor, fie le sectioneaza degetul mic.

Pe langa chirurgie, femeile aleg si injectiile cu colagen in talpi pentru a le oferi acele pernite moi in scopul unei comoditati crescute.

Citește și...