ULTIMA ORA! Ce s-a intamplat cu atacul impotriva premierului!

Publicat: 12/06/2015 | 13:30
ULTIMA ORA! Ce s-a intamplat cu atacul impotriva premierului!

Victor Ponta ramane in continuare premier, dupa ce motiunea de cenzura ridicata de opozitie impotriva Guvernului a cazut, la votul din Parlament!

Motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa, fiind inregistrate 194 de voturi „pentru”, fata de 278 necesare pentru adoptare, alte 13 voturi fiind „impotriva”, iar 7 anulate. Potrivit rezultatului anuntat in plenul Parlamentului, au fost 207 voturi valabil exprimate, din care 194 „pentru” si 13 „impotriva”. Alte 7 voturi au fost anulate.

parlament

Pentru a fi adoptata, motiunea ar fi trebuit sa fie votata de 278 de parlamentari, adica jumatate plus unu din numarul alesilor. Motiunea de cenzura inititulata „Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor.

ponta

Dreptul la vot nu e o lozinca!” a fost semnata de 183 de parlamentari, dintre care 12 de la PSRO si doi de la grupul democrat-popular, restul fiind deputati si senatori ai PNL. La sedinta au participat premierul Victor Ponta si membrii guvernului sau. Votul exercitat a fost secret, cu bile.

 

(M.N.)

 

Citește și...