Ultima oră! El este câștigătorul alegerilor pentru șefia FRF: ”Am vorbit cu fiecare votant în parte…”

Publicat: 17/04/2018 | 22:22

Alegerile pentru funcția de președinte al FRF vor avea loc miercuri, 18 aprilie, dar, se pare, se știe deja câștigătorul. Stiripesurse.ro a aflat care va fi rezultatul scrutinului. Un sondaj de ultimă oră îl indică pe Ionuț Lupescu drept câștigător detajat, cu 163 de voturi.

Răzvan Burleanu va pierde alegerile, acesta reușind să adune doar 77 de voturi, iar pe locul al treilea se află Marcel Pușcaș, cu 16 voturi.

Sondajul a fost realizat de un grup de președinți de AJF (Asociație Județeană de Fotbal), care au vorbit cu fiecare votant în parte și au aflat preferințele fiecăruia.

”Sondajul are o acuratețe de 100%. Noi am vorbit cu fiecare votant în parte, voturile sunt verificate. Facem aceste verificări încă de când a început campania, pentru că ne interesează foarte tare evoluția percepției de vot a colegilor noștri. Acum două zile rezultatele erau mai strânse între primii doi clasați. În ultimele 48 de ore însă, mai multe voturi au migrat către Ionuț Lupescu. Este posibil ca această tendință să se mențină și Lupescu să mai primească niște voturi, însă acestea vor fi, în mare, rezultatele”, a declarat un președinte de AJF din Oltenia, care preferă să-și păstreze anonimatul.

La alegerile de miercuri de la FRF candidează pentru postul de preşedinte Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

Citește și...