ULTIMA ORĂ! Familia lui Michael Schumacher a dat vestea cea mare, după 5 ani de comă

Publicat: 29/12/2018 | 17:41
ULTIMA ORĂ! Familia lui Michael Schumacher a dat vestea cea mare, după 5 ani de comă

Michael Schumacher este în perioada de recuperare, după evenimentul nefericit din 2013, când a căzut pe o pârtie de schi din Austria și s-a accidentat grav la cap. De cinci ani, Schumacher nu a mai fost văzut de public, iar singurele informatii despre starea sa de sănătate au fost venite din partea unor foști colaboratori și oameni care l-au tratat, dar chiar și ei au păstrat discreția.

Pe 3 ianuarie, fostul supercampion al F1 va împlini 50 de ani, iar fostul său manager, Sabine Khem, a făcut un anunț misterios: „Cel mai bun cadou la implinirea a 50 de ani ar fi ca fanii sa si-l aminteasca asa cum e! Adica cel mai bun pilot!”. Presa din Germania spune că pe 3 ianuarie familia lui Schumacher ar putea dezvălui mai multe despre starea de sănătate a acestuia.

De asemenea, pe 3 ianuarie, la Muzeul Ferrari de la Maranello va fi inaugurată o expoziție intitulată Michael 50!

Cât costă recuperarea lui Michael Schumacher

Noi dezvăluiri impresionante au fost făcute despre Michael Schumacher, care va împlini vârsta de 50 de ani, pe 3 ianuarie, după cinci ani de la teribilul accident de schi pe care l-a suferit. Costul recuperării sale este unul uluitor.

Tatăl fostului pilot, Rolf, a confirmat că fiul lui se află într-un conac din orașul Gland, situat între Geneva și Lausanne. Aici, Michael Schumacher beneficiază de îngrijire medicală și fizioterapie ce ar costa peste 50.000 de lire sterline pe săptămână.

Pe 29 decembrie se vor împlini 5 ani de la accidentul la schi al unuia dintre cei mai cunoscuți piloțo de Formula 1 din istorie – Michael Schumacher a căzu i s-a lovit la cap în timp ce schia în stațiunea Meribel din Alpii francezi. De atunci, soția lui Michael Schumacher, Corinna, cu care pilotul s-a căsătorit în anul 1995, a insistat asupra discreției în privința stării lui de sănătate. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Citește și...