Ultima oră. Iubitul Simonei Halep și-a „lichidat” afacerile din România, iar noi avem dovada!

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 10/06/2018 | 22:57

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că presupusul iubit al Simonei Halep și-a lichidat afacerile din țară, probabil pentru a-i acorda mai mult timp celei care a triumfat sâmbătă la Roland Garros. (Console si accesorii gaming) Prezumtivul partener al numărului 1 WTA și-ar fi păstrat, totuși, clubul din Statele Unite ale Americii, dar de care nu se ocupă personal.

Simona Halep este, de sâmbătă, noua regină de la Roland Garros! A izbutit, după ani de încercări temerare, să câștige un Grand Slam, iar acum lumea e la picioarele ei. (Reduceri mari la jocuri PC) Presupusul iubit al Simonei este și el în culmea fericirii, pentru că ”prințesa” lui a făcut istorie la Paris, iar el i-a fost, ca de obicei, alături. (CITEȘTE ȘI: VICTORIEEEE! SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT TURNEUL DE LA ROLAND GARROS!)

Ba a făcut, se pare, chiar un mare sacrificiu, pentru a-i dedica mai mult timp: a renunțat la afacerile pe care le avea în România! A radiat nu mai puțin de trei firme! Este vorba de PASA THEO-MARIUS PF, PASHA INTERNATIONAL BUSINESS SRL și TERRA INVEST SOLUTIONS SRL, firmă în domeniul imobiliar, unde era asociat cu Lucian Becali, nepotul lui Gigi. (CITEȘTE ȘI: ”IUBITUL” SIMONEI A RUPT LOGODNA CU O DANSATOARE FAIMOASĂ, CARE AZI E GRAVIDĂ)

Și-a păstrat, totuși, o afacere, peste Ocean. Theo are un club în Statele Unite ale Amricii, dar de care nu se ocupă personal. Sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România au dezvăluit că afacerea de acolo îi merge foarte bine. (CITEȘTE ȘI: SIMONA HALEP ȘI SMILEY, ÎMPREUNĂ LA MIAMI. CUM AU FOST FOTOGRAFIAȚI CEI DOI)

Simona Halep a dat lovitura la Roland Garros

Simona Halep nu a mai ratat de această dată. După un traseu fără prea mari emoții, românca a ajuns în finala turneului de la Roland Garros. Și a avut-o în față pe americanca Sloane Stephens, o jucătoare aflată pe locul 10 WTA, dar care a câștigat toate finalele pe care le-a disputat, șase la număr.

Halep a început slab meciul, iar americanca a câștigat primul set. Și debutul celui de-al doilea i-a fost favorabil, când a condus cu 2-0. Simona a avut o revenire spectaculoasă. A luat setul, iar pe cel decisiv l-a câștigat cu 6-1. (VEZI AICI: SIMONA HALEP E MÂNĂ LARGĂ… A PLĂTIT PARCAREA CU 100 DE LEI!)

Și-a luat, astfel, o revanșă personală, după ce, anul trecut, a clacat în finala aceluiași turneu. Atunci a început jocul perfect, a câștigat primul set, a avut 3-0 în al doilea. Dar Jelena Ostapenko a avut o revenire uluitoare și a întors meciul.

Urmărită de Nadia, Hagi și Gică Popescu

Simona Halep a avut susținători de elită la ultimul act al turneului prizian. Nadia Comăneci, Gică Hagi și Gică Popescu s-au aflat în tribune și au aplaudat fiecare reușită a Simonei. Au încurajat-o când i-a fost mai greu, i-au ținut pumnii. Jucătorii ”Generației de Aur” au urmărit-o pe Halep, live, și în semifinală cu Angelique Kerber, joc pe care l-a câștigat, nu fără emoții.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...