ULTIMA ORA! Tatal unei vedete de la Antena, gasit mort: „Tati, Dumnezeu sa te odihneasca in pace”

Publicat: 30/06/2015 | 16:41
ULTIMA ORA! Tatal unei vedete de la Antena, gasit mort: „Tati, Dumnezeu sa te odihneasca in pace”

Cea mai controversata concurenta de la "Insula Iubirii" traieste un adevarat cosmar. Deea trece prin clipe de cosmar, dupa ce a aflat ca tatal ei a trecut in nefiinta.

Mereu cu zambetul pe buze, tanara concurenta de la show-ul difuzat de Antena a primit marti dupa-amiaza o veste tulburatoare.

insula iubirii

Deea – pe numele din buletin Andreea Flavia Alb – a aflat ca tatal ei a fost gasit fara suflare. Bruneta a impartit imediat tragica veste cu prietenii ei, postand un mesaj emotionant pe contul ei de Facebook.

insula iubirii

Tati, asa te am si te voi avea mereu in minte cu zambetul tau strengar si cu multa dragoste in ochi, asa cum ne priveai de fiecare data! Te iubesc fetele tale din tot sufletul, esti aici mereu suntem parte din tine si tu parte din sufletul nostru!Dumnezeu sa te odihneasca in pace!„, a scris Deea.

Vrea sa fie medic stomatolog!

Andreea este pasionata de fitness si urmeaza cursurile facultatii de Tehnica Dentara. Cristian, iubitul cu care a venit la „Insula Iubirii”, este culturist de performanta si studiaza Dreptul. Cei doi „porumbei” s-au cunoscut pe Facebook, acum patru ani, iar cand au intrat emisiune spuneau ca au o relatie foarte stransa.

J.D

Citește și...