Ultima oră. Testele rapide au evidențiat stupefiante în sângele lui Răzvan Ciobanu

Publicat: 30/04/2019 | 15:58
Ultima oră. Testele rapide au evidențiat stupefiante în sângele lui Răzvan Ciobanu

Accidentul tragic în care a murit fostul creator de modă, Răzvan Ciobanu, a ridicat numeroase semne de întrebare având în vedere circumstanțele cel puțin ciudate în care acesta și-a pierdut viața.

Nu au existat urme de frânare înainte de impact, Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranță, iar în telefonul acestuia a fost descoperit un SMS în care acesta scria că nu știe nunde se află. SMS-ul nu a mai fost trimis. Informații de ultimă transmit arată că în sângele lui Răzvan Ciobanu au fost descoperite stupefiante. Autopsia lui Răzvan Ciobanu nu a scos în evidență, pe de altă parte, aspectele traumatologice.

Rezultatele rapide ale autopsiei au arătat că designerul Răzvan Ciobanu era drogat în momentul în care a avut loc accidentul. Informațiile ar putea să fie dezmințite la testele finale, care vor ieși în trei săptămâni. Surse au confirmat pentru Antena 3 că au găsit droguri la testele rapide, informează antena3.ro. Conform sursei menționate, aceste rezultate nu au fost confirmate oficial.

”Șocant, mult prea devreme”

Ancheta polițiștilor este în curs de desfășurare și, până nu vor fi date publicității concluziile finale – în urma necropsiei și a expertizei tehnice a mașinii -, în spațiul online sunt vehiculate mai multe ipoteze. Iată două dintre ele:

1 – Răzvan Ciobanu a adormit la volan, pe fondul oboselii acumulate sau pe fondul consumului de alcool ori al altor substanțe, ceea ce va fi stabilit după necropsie

2 – Răzvan Ciobanu s-a sinucis. Această ipoteză a apărut în urma informațiilor oferite de polițiști după ce aceștia au ajuns la locul accidentului. Conform respectivelor informații, nu au existat urme de frânare. Acesta este un serios dsemn de întrebare referitor la ultimele minunte din viața fostului creator de modă.

”Șocant, mult prea devreme, ințeleg mult prea bine tragedia unui suflet de artist, odinește-te in pace, imi pare foarte rău 

Citește și...