Ultima oră. Victor Slav și-a luat papucii de la iubită?! ”E istorie”

Publicat: 08/03/2019 | 19:11
Ultima oră. Victor Slav și-a luat papucii de la iubită?! ”E istorie”

Ultima oră. Mesaj-șoc postat de Raluca Silea pe pagina sa de Instagram, iar concluzia care poate fi trasă instantaneu este aceea că… există probleme în paradis. Se pare că relația dintre Raluca și Victor Slav a devenit – sau e pe cale să devină – istorie.

Raluca Silea a postat pe pagina ei de Instagram un text care conține doar câteva cuvinte, însă transmite enorm. ”Dacă nu e chimie, e istorie”, a scris frumoasa Raluca pe un fond negru care ne duce imediat cu gândul la o posibilă despărțire între ea și Victor Slav.

Continuarea mesajului este la fel de sugestivă: ”Cam așa e în dragoste. Fărăr chimie e doar muncă multă, până te saturi, apoi treci la istorie”.

Mesajul postat de Raluca Silea pe pagina sa de Instagram

Victor Slav, din nou singur?

După despărţirea de Bianca Drăguşanu, Victor Slav a intrat într-un con de umbră. Deşi toată lumea credea că este singur, prezentatorul de la “Vulturii de noapte” avea o relație cu o frumoasă brunetă. Cei doi îndrăgostiţi au preferat, însă, să-şi ţină începutul relaţiei departe de ochii curioşi ai lumii. Raluca Silea este diva care i-a luat ochii ex-ului Biancăi Drăgușanu.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a prezentat și o dovadă a relației dintre cei doi, o fotografie în care Victor și Raluca se țin de mână, brățările dându-i de gol. Numai că, având în vedere mesajul postat de Raluca Silea, totul pare a se fi terminat mult mai repede decât ar fi crezut cineva.

Totuși, Victor Slav a susprins-o pe Raluca Silea, cu ocazia zilei de 8 Martie, oferindu-i un buchet superb din trandafiri albi.

Buchetul pe care Victor Slav i l-a oferit Ralucăi Silea cu ocazia zilei de 8 Martie

 

Citește și...