Ultima sansa pentru Mariana Moculescu. Afla la ce masura disperata a recurs pentru a nu fi data afara din casa

Publicat: 12/09/2013 | 00:32

Mariana Moculescu incearca sa ramana in casa in care a locuit in ultimii ani si din care trebuie sa plece, dupa ce contractul cu Administratia Fondului Imobiliar a fost reziliat in instanta.

Mariana traverseaza o perioada foarte grea, momentan
Mariana traverseaza o perioada foarte grea, momentan

Judecatorii au decis in urma cu cateva luni evacuarea fostei sotii a lui Horia Moculescu fiindca femeia nu a mai platit ratele la casa si avea datorii mari catre Administratia Fondului Imobiliar. Decizia magistratilor a ramas definitiva pentru ca Mariana Moculescu nu a facut recurs in termenul legal, astfel ca trebuie sa paraseasca locuinta.

In disperare de cauza, fosta sotie a compozitorului a introdus in instanta o contestatie in anulare prin care cere judecatorilor sa-i permita sa locuiasca mai departe in imobilul respectiv. Primul termen al procesului va avea loc luna viitoare.

Evacuarea nu este insa singura problema a Marianei Moculescu. Administratia Fondului Imobiliar a cerut in urma cu cateva zile in instanta executarea silita a acesteia pentru a-si putea recupera banii pe care sotia fostului compozitor ii datoreaza. (B.G.)
 

Citește și...