Ultimele cuvinte ale lui Marcel Lepa. Ce a spus, chiar înainte să se sinucidă, criminalul polițistului din Timiș

Publicat: 12/06/2019 | 09:06
Ultimele cuvinte ale lui Marcel Lepa. Ce a spus, chiar înainte să se sinucidă, criminalul polițistului din Timiș

Marcel Lepa, criminalul care a ucis un polițist, săptămâna trecută, s-a sinucis în penitenciarul de la Timișoara. Gardienii l-au descoperit spânzurat cu un cearșaf, iar toate manevrele de resuscitare au fost sortite eșecului.

După ce l-a împușcat pe polițist, Marcel Lepa a reușit să fugă, fiind descoperit și arestat ulterior. Numai că Lepa a ales să își pună capăt zilelor, fiind deschisă o anchetă care va stabili toate circumstanțele în care s-a produs acest gest extrem.

”Personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15”, au transmis reprezentanții Penitenciarului, care au mai specificat și faptul că ”totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului”, se mai arată în documentul citat.

Citește și: DEZVĂLUIRE BOMBĂ ÎN CAZUL SINUCIDERII LUI MARCEL LEPA! CE AU GĂSIT ANCHETATORII CÂND AU AJUNS ÎN CELULA LUI

”Situația a luat o întorsătură dramatică”

Marcel Lepa – conform ultimelor informații – a declarat că regretă moartea polițistului.  ”Îmi pare rău, nu așa trebuia să se întâmple lucrurile. Situația a luat o întorsătură dramatică”, ar fi fost ultimele cuvinte ale lui Marcel Lepa, conform stirilekanald.ro.

Conform sursei citate mai sus, Marcel Lepa le-a mai declarat polițiștilor că nu voia să se întoarcă în închisoare pentru să-și petrecuse deja 16 ani după gratii din cauza unor alte infracțiuni comise. ”Cu o noapte înainte de a pleca din spital, fără să fie întrebat, a povestit despre felul în care a fost urmărit și prins de polițiști, că era ascuns undeva destul de aproape de urmăritori încât a auzit discuția acestora. Știa că se pregătesc să-l urmărească cu drone și se gândea cum să se ascundă fără să fie văzut”, a declarat Olimpia Oprea, managerul Spitalului Municipal Timișoara.

Citește și: ANCHETĂ LA PENITENCIARUL TIMIȘOARA, DUPĂ CE MARCEL IONEL LEPA S-A SINUCIS

Citește și...