Ultimele imagini cu Dan Ciotoi, după ce a anunţat că are cancer! Durerea se citeşte pe chipul său

Publicat: 06/12/2017 | 15:40

Dan Ciotoi, liderul trupei Generic, trece prin momente grele. Veştile despre muzician sunt din ce în ce mai îngrijorătoare. Artistul a fost depistat cu o tumoare la glanda parotidă, glandă poziţionată sub lobul urechii, pe maxilarul inferior. Cântăreţul a recunoscut că suferă de cancer şi că urmează să fie operat, imediat după Sărbători.

 Artistul în vârstă de 61 de ani urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale delicate în prima decadă a lunii ianuarie 2018. Recent, Dan Ciotoi a fost prezent la ziua Marei Bănică. Artistul pare optimist, dar un pic slăbit de boală. De curând, Dan Ciotoi a mărturist că nici nu vrea să se lase de concerte, în pofida diagnosticului crunt pe care i l-au pus medicii. 

De asemenea, solistul formaţiei Generic a susţinut un concert, luni, 4 decembrie. Spectacolul fusese programat cu mult timp înainte şi nu avea cum să-l anuleze. Chiar şi aşa, muzicianul nu are de gând să renunţe la concerte. Are cântări toată luna, inclusiv de Crăciun şi de Revelion. Singura perioadă în care nu cântă este 8-9 ianuarie, când este programat la operaţie. 

„Cancer am, dar nu ştiu cât de grav este. Tumoare care mi-a fost depistată nu ştiu dacă este malignă sau beningă. O să aflu la operaţie, când se vor lua probe pentru biopsie. Până atunci cânt, că nu am altceva de făcut. Şi dacă stau şi îmi fac griji tot nu pot rezolva nimic”, a declarat Dan Ciotoi, pentru wowbiz.ro.

 

Citește și...