Ultimele imagini cu fetița dispărută în Dâmbovița! Cum a fost filmată de camerele de supraveghere

Publicat: 22/09/2019 | 13:28

Astăzi se fac două zile de când Mihaela Adriana Fieraru nu a mai ajuns acasă de la școală. Din momentul în care părinții ei au anunțat dispariția, zeci de poliţişti şi jandarmi din Dâmbovița au căutat-o încontinuu. Mai mult, au fost făcute publice ultimele imagini cu fetița de 11 ani, filmate de o cameră de supraveghere amplasată pe clădirea unității de învățământ unde este elevă.

Ultimele imagini cu Mihaela Adriana Fieraru, fetița dispărută în Dâmbovița

Mihaela Adriana Fieraru a plecat de la școală vineri, 20 septembrie, la ora 17 și 19 minute, după cum se poate vedea în imaginile filmate de una dintre camerele de supraveghere care este montată pe clădirea în care ea învață. Potrivit părinților săi, minora ar fi trebuit să ajungă acasă în cel mult o jumătate de oră, însă acest lucru nu s-a întâmplat.  După cum puteți vedea în pozele din galeria foto a articolului, camera a surprins drumul spre casă până în apropierea locuinţei, la o distanţă de 300 de metri. De atunci, fetiţa nu a mai fost văzută.

Criminologul Dan Antonescu a declarat la Digi24 că, potrivit ultimelor modificări legislative, în cazul dispariţiei minorilor se iau măsuri de îndată. El a enumerat variantele pe care le pot lua în calcul anchetatorii: fetiţa să fi plecat voluntar, să fi fost răpită sau să se fi rătăcit. În astfel de cazuri, anchetatorii trebuie să verifice dacă familia a avut conflicte cu anumite persoane.

Mihaela-Adriana Fieraru locuiște în comunaGura Şuţii, județul Dâmboviţa
Mihaela-Adriana Fieraru locuiște în comuna Gura Şuţii, județul Dâmboviţa

De aproape 48 de ore, forțe impresionante de ordine răscolesc pas cu pas toată zona, în timp ce părinții Adrianei Fieraru se tem că cineva a răpit-o. Anchetatorii au decis să ridice în aer două drone, un elicopter, iar jandarmii folosesc câini special antrenaţi. Astăzi, oamenii legii o caută în localitatea de domiciliu, dar şi pe DN7, lângă un lan de porumb.

Apel pentru găsirea copilei de 11 ani

În momentul dispariției Mihaela Adriana Fieraru era îmbrăcată cu hanorac cu mânecă lungă şi glugă de culoare bleu, pantaloni roz şi era încălţată cu pantofi sport negri, cu talpă albă. si talpa culoare alb. Avea la ea un rucsac negru. Fetiţa are 1,50 m înălțime, aproximativ 45 de kilograme, ochi căprui și păr lung, castaniu, potrivit descrierii de pe site-ul Poliţiei Române. Cine o vede pe copilă este rugat să anunțe acest lucru la cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la 112.