Ultimul mesaj al Ionelei Prodan înainte să ajungă de urgenţă la spital: „Nu ştiu dacă ne mai vedem…”

Publicat: 30/01/2018 | 13:17
Ultimul mesaj al Ionelei Prodan înainte să ajungă de urgenţă la spital: „Nu ştiu dacă ne mai vedem…”

Ionela Prodan a fost internată în spital, zilele trecute,  din cauza unor problemele cardiace cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Situaţia este destul de delicată, potrivit unor susrse apropiate de familia Prodan. Ionelei i-a fost montat un holter pentru a-i fi monitorizat ritmul inimiii şi a rămas sub stricta supraveghere a medicilor. Anamaria Prodan a luat primul avion spre România în momentul în care a aflat că mama ei este internată în spital. Din câte se pare, starea de sănătate a femeii este destul de precară, motiv pentru care cele două fiice sunt foarte îngrijorate.

Răzvan Botezatu a vorbit în emisiunea pe care o prezintă despre starea Ionelei Prodan. Acesta a dezvăluit că mama Anamariei l-a sunat înainte să fie internată în spital.

„Înainte să se interneze, mi-a dat telefon, acum o săptămână, şi mi-a spus că se simte foarte rău şi abia vorbea. Mi-a spus că voia să îmi mulţumească pentru că am invitat-o mereu la Star Matinal, pentru că am fost alături de ea. I-am spus că atunci când se va simţi mai bine va veni la noi. Mi-a zis: nu cred, maică, pentru că nu mă simt bine. M-am speriat. A fost un mesaj aşa, când îi spui unui om mulţumesc pentru ce ai făcut pentru mine, dar nu ştiu dacă ne mai vedem, ceva de genul a fost acel telefon, care m-a speriat. Apoi la două, trei zile s-a internat. Important este că Anamaria Prodan ne-a asigurat că doamna Ionela Prodan este bine”, a povestit Răzvan Botezatu, la Antena Stars.