Uluitor! Răzvan Ciobanu spunea că va fi ucis: ”Mă omoară piticul!”

Publicat: 14/05/2019 | 16:03
Uluitor! Răzvan Ciobanu spunea că va fi ucis: ”Mă omoară piticul!”

Răzvan Ciobanu se temea că va fi omorât, de mai mulți ani, au dezvăluit apropiații. Fostul designer s-a stins pe 29 aprilie, la marginea comunei Săcele, județul Constanța, într-un accident rutier. Sunt unele suspiciuni în legaătură cu moartea lui Ciobanu, fiind luată în calcul și varianta crimei.

”Mai mereu era abulic! Se îndepărtase de prieteni și era plin de datorii. Poate tocmai de aceea, își găsea liniștea doar dacă apela la un stimulent chimic. Din păcate, reacționa ciudat la el. Asta era situația și toți știau adevărul”, au povestit, în exclusivitate pentru wowbiz.ro, persoane din anturajul controversatului creator de modă!

Mai mult, dincolo de felul în care vorbea și se comporta, el avea și temeri, ciudate pentru apropiați! Încă de acum câțiva ani, Răzvan Ciobanu spunea că va fi omorât și avea tot felul de halucinații! ”Îmi amintesc de o poveste, este adevărat, de acum ceva vreme, când Răzvan a sunat-o pe o foarte bună prietenă în miez de noapte. Era disperat și repete încontinuu că el va muri, să vină ea să îl salveze. Speriată, femeia s-a îmbrăcat rapid și s-a dus acasă la Ciobanu, să vadă ce se întâmplă cu adevărat! În momentul în care a ajuns acolo l-a văzut pe designer ascuns după un scaun, cu o figură speriată. Acesta i-a arătat cu degetul înspre peretele de la living și i-a zis disperat. ”Uite-l pe piticul ăla, m-a amenințat! E acolo!!! Mă omoară piticul”, erau cuvintele sale, lucru ce a speriat-o pe amica lui, care, atunci, a realizat că omul avea probleme serioase. L-a liniștit cu greu, dar a rămas cu imaginea aceea multă vreme”, au dezvăluit persoane din preajma creatorului de modă.