Un actor celebru din Romania a ramas socat de jignirile aduse de elevii lui: “M-au facut bou si neam prost!”

Publicat: 25/06/2014 | 19:21

Actor, cantaret si dincolo de asta, un inginer priceput, Victor Yila a vorbit foarte rar despre cariera lui pedagogica, desfasurata in paralel cu teatrul. Amintirile pe care le are impreuna cu elevii sai sunt de-a dreptul incredibile!
 

Cine si-ar fi imaginat ca Victor Yila, actorul care traieste ca sa-i faca pe romani sa rada, se poate transforma peste noapte intr-un tip foarte serios si intransigent? Acest lucru se intampla din ’96 insa, de cand actorul s-a decis sa se faca profesor!

Actorul a ales o cariera pedagogica inca din 1996

“Predau la Facultatea de Constructii inca din 1996 si imi place foarte mult, asta poate pentru ca nici nu sunt conditionat de profesorul de dascal, altfel era mai greu. Mi-e drag de elevii mei, iar acum sunt in plina sesiune cu ei. Rar mi se intampla sa mai pic la examene cate un “ratacit” din primul an, asta ca sa-I dau pe breazda”, povesteste Victor.

Se joaca cu imaginatia elevilor

Actorul de origine congoleza are parte de roluri comice nu doar pe scenele de teatru, ci si in salile de clasa, acolo unde, spune el, ii place sa sa se joace cu imaginatia elevilor sai slobozi de gura.

Pe langa meseria de actor, Victor Yila preda si la Facultatea de Constructii

“Tot cu cei din primul an am si cele mai amuzante amintiri. Pentru ca nu este diferenta mare de varsta intre noi, si multi ma recunosc de la televizor, au impresia ncand intru in clasa ca sunt coleg cu ei. Si tipa la mine: “Boule, stai jos! Bai, nu fi neam prost, stai langa mine, ca tu nu stii bine romaneste”. Eu ii las sa-si faca numarul, dupa care ma duc la catedra frumos si ma prezint ca fiind profesorul lor. In momentul ala se inverzesc de rusine! Iar eu ma amuz!”, isi aminteste Victor.

Actorul a ales o cariera pedagogica inca din 1996

Actorul recunoaste ca in cei aproape 20 de ani de cand preda i-au rtecut prin fata ochilor tot felul de “oferte” facute de studentii mai putin pregatiti, insa nu a cedat niciodata.

“Sunt un profesor foarte cinstit si nu vreau sa aud de spaga sau alte atentii. La mine ori inveti, ori pici examenul, e foarte simplu”, spune el raspicat.

Citeste si
Victor Yila face dezvaluiri dureroase despre Iurie Darie si sare la gatul lui Ducu, fiul actorului


VIDEO Imagini inedite de la nunta lui Victor Yila! Nasi i-au fost Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu!

(M.A.)
 

Citește și...