Un actor de la Hollywood a salvat un biciclist tâlhărit de 4 bărbați în Londra: “Dacă nu ar fi intervenit…”

Publicat: 02/06/2018 | 20:32

Un actor celebru care a fost nominalizat la Oscar a devenit erou și în viața de zi cu zi, nu doar în filmele în care a apărut. El a salvat din mâinile a patru tâlhari un curier. Scenele incredibile s-au petrecut pe o stradă din Londra. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Cunoscut pentru interpretarea detectivului Sherlock Holmes într-un serial tv, Benedict Cumberbatch a alungat patru bărbaţi care tâlhăreau un biciciclist în Londra. În vârstă de 41 de ani, actorul britanic a sărit din taxi-ul în care era imediat ce a văzut că biciclistul este atacat, au titrat jurnaliștii de la The Mirror.  Bărbatul  livra mâncare pentru compania Deliveroo

“Biciclistul a fost norocos cu Benedict supererou. Benedict a fost curajos, altruist. Dacă nu ar fi intervenit, biciclistul ar fi fost serios rănit”, a declarat şoferul Manuel Dias pentru The Sun. (Promotiile zilei la monitoare)

Tentativa de jaf a avut loc anul trecut pe Marylebone High Street, chiar aproape de Baker Street, adresa fictivă a detectivului Holmes, însă abia azi a fost făcută publică.

“Unul dintre bărbaţi a încercat să ia bicicleta victimei… El a fost lovit în faţă şi în cap cu casca”, a declarat poliţia metropolitană într-un comunicat, adăugând că incidentul a avut loc în noiembrie anul trecut.

“Nu au fost raportate bunuri furate. Victima nu a cerut tratament medical. Nu au fost făcute arestări”, se arată în comunicat.

Benedict Cumberbatch a apărut şi în filme precum “The Hobbit”, “Avengers: Infinity War” şi “The Imitation Game”, în care l-a interpretat pe celebrul matematician britanic Alan Turing care a decodat mesajele cifrate ale naziştilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Actorul celebru a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din „The Imitation Game. Jocul codurilor/ The Imitation Game”, în anul 2014, şi a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic (CBE), în anul 2015.