Un afacerist neamt din Ardeal cauta prin mica publicitate o studenta cu care ca sa plece in vacanta, prin Europa! Vezi cerintele!

Publicat: 25/07/2013 | 00:14
Un afacerist neamt din Ardeal cauta prin mica publicitate o studenta cu care ca sa plece in vacanta, prin Europa! Vezi cerintele!

Desi ar parea o gluma, anuntul facut intr-un ziar de profil este cat se poate de serios si apartine unui om de afaceri neamt care vrea sa plece intr-o vacanta de lux, prin toata Europa. 

Un important afacerist din Ardeal, in varsta de 61 de ani, se pregateste sa plece in aventura vietii lui! Provocarea nu este traseul pe care intentioneaza sa-l faca la volanul unei masini de lux, ci aceea de a pleca la drum lung alaturi de o necunoscuta.

Pentru asta a apelat la o metoda inedita de a gasi o partenera de distractie pe perioada verii: incerca sa o “recruteze” prin intermediul clasicului anunt la ziar.

anunt

Neamtul nu are pretentii exagerate de la femeia pe care o doreste in dreapta lui, ba dimpotriva.

Romanca care se va
Romanca care se va „califica” in finala va cutreiera toata Europa la bordul unei masini de lux

“Mi-am dorit sa fie studenta pentru ca ele sunt in vacanta acum. Cat priveste fizicul, nu vreau decat sa fie prezentabila. Pana la urma nu este vorba doar de o vacanta, cat si despre niste intalniri de afaceri la care voi fi nevoit sa particip, si as dori ca ea sa ma ajute, sa aiba poate mai multa grija de lucrurile mele decat poate as avea eu, iar dupa sedinte sa ne putem relaxa”, a declarat omul de afaceri pentru cancan.ro, cu precizarea ca nu doreste sa-i fie facuta publica identitatea.

Omul de afaceri a cerut sa-i fie protejata identitatea
Omul de afaceri a cerut sa-i fie protejata identitatea

Acesta nu si-a propus sa aiba o relatie cu fata de companie care va sta pe langa el, insa nici nu exclude ca acest lucru sa se intample, insa va ramane la decizia fiecaruia dintre ei.

Ruta pe care cei doi ar trebui s-o parcurga este Cluj-Napoca – Milano – Lugano – Munchen – Berlin – Praga – Budapesta – Cluj-Napoca. Plecarea este prevazuta aproximativ pe data de 27 iulie.

Afaceristul este unul dintre cei mai apreciati intreprinzatori nemti din Romania. Politicos si cu maniere de aristocrat, acesta vorbeste limba romana impecabil. Si asta pentru ca timpul si afacerile si le imparte intre Dusseldorf si birourile din Cluj-Napoca si Bucuresti, unde desfasoara afaceri in domeniul comertului.

Omul de afaceri a cerut sa-i fie protejata identitatea

Barbatul este unul dintre primii investitori straini din Romania, dupa `89, distins intre timp si cu titlul de profesor Honoris Causa de o prestigioasa universitate.

Intr-o publicatie din Germania, neamtul este laudat pentru performantele sale, acolo unde povesteste despre perioada in care a decis sa vina in Romania, in anii ’70, pentru studii.

Banner

(Mariana Apostol)