Un alt politician infectat cu noul coronavirus. Sorin Popa, edilul orașului Comarnic, a fost internat cu COVID-19

Publicat: 09/08/2020 | 14:30
Un alt politician infectat cu noul coronavirus. Sorin Popa, edilul orașului Comarnic, a fost internat cu COVID-19

Un alt politician a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Sorin Popa, edilul orașului Comarnic, a fost internat cu COVID-19 la spital. Edilul a dat vestea sâmbătă seară pe contul personal de socializare.

„Dragii mei!

În calitate de primar al orașului Comarnic, e datoria mea să anunț că am fost confirmat cu infecția cu virusul SARS-CoV-2 și în acest moment sunt internat în spital, unde mi se administreaza deja tratament.

În toată această perioada de pandemie, în care am fost implicat în toate activitățile Primăriei, m-am protejat și am purtat mască, am respectat distanțarea socială și regulile de igienă și, cu toate astea, m-am infectat cu acest virus.

Sunt om între oameni și probabil că o secundă de neatenție a fost suficientă! Vă spun sincer că nu cunosc cum m-am infectat.

Dați-mi voie, însă, să fac un apel la voi toți, să ne asigurăm împreună că respectăm distanțarea socială, purtarea măștii și regulile de igienă, în toate locurile publice, fără nicio excepție, în care ne aflăm, astfel ca nimeni să nu treacă prin aceste momente dificile și să evităm tragedii!”, a spus edilul.

„Starea mea evoluează favorabil”

„Pentru unii, mai bătrâni, mai vulnerabili, asta poate însemna moartea. Din acest motiv, cu gândul la părinții noștri, la copiii noștri, vă rog să respectați regulile de igienă și să purtați masca, atunci când situația o impune!

Starea mea evoluează favorabil și mă pregătesc să revin cu forțe proaspete pentru a face ce știu eu mai bine, să muncesc alături de voi, să coordonez activitatea Primăriei și împreună să luăm cele mai bune decizii pentru comunitatea noastră!

Rămân alături de voi toți, indiferent de simpatiile politice!

Să ne auzim sănătoși! Doamne ajută!

Al vostru, Sorin Popa”, a spus Sorin Popa pe Facebook.

Sorin Popa are 50 de ani și  este primarului orașului Comarnic din anul 2016.