Un avocat din Oradea si soţia lui au disparut! Cosmin Moraru e suspectat ca si-a omorat soacra, si ea de negasit!

Publicat: 05/12/2012 | 16:17

Avocatul orădean Cosmin Moraru şi soţia acestuia au fost daţi în urmărire, avocatul fiind suspectat că şi-ar fi ucis soacra, şi ea dispărută.

Avocatul orădean Cosmin Moraru şi soţia sa, Krisztina, profesoară, sunt daţi dispăruţi de marţi, cei doi fiind suspectaţi că au ucis-o pe mama tinerei, dispărută şi ea.
Cazul se află în ancheta Parchetului Curţii de Apel Oradea. „A fost constituit un dosar, în care procurorii, împreună cu ofiţeri din cadrul Poliţiei Bihor, verifică indiciile şi informaţiile existente cu privire la dispariţia de la domiciliu a avocatului Moraru Cosmin, a soţiei şi a soacrei sale. În acest moment, nu putem confirma sau infirma săvârşirea unor fapte de violenţă, conexe presupuselor dispariţii de mai sus, procedurile judiciare şi verificările necesare stabilirii faptelor fiind în curs de desfăşurare”, a comunicat purtătorul de cuvânt al instituţiei, procurorul Tiberiu Sighiartău.
Sesizarea privind dispariţia celor doi a fost făcută iniţial de o cunoştinţă a avocatului iar ulterior şi părinţii avocatului au confirmat fuga celor doi, după ce acesta i-a căutat, luni, extrem de agitat, pretinzând că trebuie să plece deoarece e urmărit şi îi aşteaptă, atât pe el cât şi pe soţia sa, 30 de ani de închisoare.
Cosmin Moraru este avocat în cadrul Baroului Bihor din 1999 iar soţia acestuia, Erika este profesoară la Colegiul tehnic „Mihai Viteazul” unde nu a mai fost văzută de două zile.

 

Citește și...