Un bărbat a comandat haine de pe internet, dar a primit un lucru dezgustător în colet. Când l-a deschis, să leșine!

Autor:
Publicat: 30/07/2020 | 20:12
Un bărbat a comandat haine de pe internet, dar a primit un lucru dezgustător în colet. Când l-a deschis, să leșine!

Shoppingul online a devenit un hobby pentru fiecare dintre noi, însă cu siguranță nu există persoană care să nu fi avut, măcar o dată, o experiență negativă cu comenzile de pe internet. Un tânăr din Anglia a trăit un adevărat coșmar atunci când i-a ajuns coletul cu hainele pe care le comandase de pe internet. 

Din comoditate și mai ales acum, din cauza pandemiei de COVID-19, foarte mulți oameni din întreaga lume preferă shoppingul online. Însă pe cât este de comod, pe atât poate fi de surprinzător, uneori.

Dan Rodgers, un tânăr din Workington, Anglia, a rămas mut de uimire atunci când a primit coletul cu hainele pe care le-a comandat, mai exact un tricou și o pereche de mănuși, dar și o pungă…bonus, pe care nu o ceruse și care conținea, surpriză, un lucru pe care nimeni nu și-ar dori să-l găsească vreodată într-un colet sau în orice alt loc din lume!

A primit excremente în coletul cu hainele comandate

Așa cum vă spuneam, shoppingul online poate veni la pachet, la propriu, cu diverse…riscuri! În momentul în care și-a deschis coletul cu haine, Dan Rodgers a avut parte de un șoc. Britanicul a observat că în cutia respectivă se afla și o pungă ce avea în ea excremente, fapt ce explica mirosul oribil care ieșea din colet, notează Daily Star.

”Am deschis și am văzut cum tricoul și mănușile mele cad din pungă pe pat. Apoi, am simțit un miros puțin ciudat. Cred că este al naibii de amuzant. Am vrut doar să aflu ce s-a întâmplat. Și-au cerut scuze” a spus britanicul, după ce a fost întrebat dacă a cerut sau nu explicații firmei care i-a expediat coletul.

Pe de altă parte, potrivit presei internaționale, firma care a livrat coletul cu „surprize” nu are nicio explicație cu privire la cele întâmplate.