Un bărbat anunţă că s-a logodit cu ANCA de la STREHAIA!

Publicat: 11/05/2017 | 20:17
Un bărbat anunţă că s-a logodit cu ANCA de la STREHAIA!

Un bărbat a făcut astăzi un anunţ şoc: că s-a logodit cu Anca de la Strehaia! Acesta a recunoscut, mai apoi, că totul a fost o glumă şi că nu este logodit cu fosta soţie a lui Leo de la Strehaia.

O femeie s-a grăbit să îi felicite pe bărbat şi pe Anca de la Strehaia, dar cel care a făcut anunţul şoc a reacţionat: „Mersi, dar e o farsă”. Anunţul bărbatului a declanşat şi alte reacţii.

Anca de la Strehaia şi-a manifestat, recent, susţinerea pentru Denisa Manelista. „Fata asta nu a greşit cu nimic, nu a fumat, nu a băut, nu s-a drogat… Doar 27 de ani. De ceeeee? Doamne Isuse Hristoase, Tu care ai făcut minuni mari şi încă faci, Tu care ai înviat din morţi, Doamne te rugăm frumos să îţi întinzi mâna bună peste Denisa Emilia Răducu, ai milă de ea şi îndură-te, atinge-te de ea, noi ştim că acolo unde doctorii nu mai pot face nimic, Tu poţi! Te rugăm din suflet să o faci bine, să nu o laşi… e tânără şi are toată viaţa înainte, te rugăm ai grijă de ea! Amin!“, a scris Anca de la Strehaia pe Facebook (MAI MULTE AICI).

Citește și...