Un bărbat de 44 de ani a murit sub privirile colegilor de muncă. A căzut, brusc, la pământ după ce a mers să-și cumpere o cafea în drum spre serviciu

Publicat: 03/08/2020 | 14:51
Un bărbat de 44 de ani a murit sub privirile colegilor de muncă. A căzut, brusc, la pământ după ce a mers să-și cumpere o cafea în drum spre serviciu

Tragedie în județul Dâmbovița. Un bărbat de 44 de ani a murit sub privirile colegilor de muncă. A căzut brusc la pământ după ce a mers să-și cumpere o cafea în drum spre serviciu și nu a mai avut nicio șansă. Însoțitorii lui au alertat rapid salvarea, însă în zadar.

Un bărbat a decedat chiar în fața colegilor de muncă. Omul oprise să ia o cafea, în drum spre serviciu și după ce a ieșit din magazin a căzut și nu a mai avut nicio șansă. Colegii au crezut că i s-a făcut rău și au încercat să-l ajute, dar nu s-a mai putut face nimic.

Bărbatul nu a mai avut nicio șansă

Ca în fiecare zi, acesta pornise spre capitală, la locul de muncă, alături de colegi. S-au oprit la magazin să ia o cafea. Nimic nu prevestea ce a urmat. A ieșit din magazin și în fața colegilor s-a prăbușit. Aceștia au sunat la 112 și un echipaj medical a sosit la fața locului. Era prea târziu. Medicii i-au declarat decesul. Deocamdată nu se știe ce i-a cauzat moartea bărbatului. Colegii nu știau să aibă probleme de sănătate, iar o variantă ar fi infarctul. Este posibil să i se fi făcut rău și de la căldură și asta să îi fi adus moartea.

Trupul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală.

Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a murit de infarct la 43 de ani

Martin Tudor a avut o carieră fulminantă, a cucerit trei trofee în România, toate cu Steaua București: două titluri de campion (2000-2001 și 2004-2005) și o Supercupă a României (2000-2001). După ce s-a retras din fotbal, a început o carieră de antrenor, tot în cadrul clubului Steaua București, a antrenat și în străinătate, la Ittihad, dar în 2017 a revenit în țară și a lucrat pentru Juventus București, CSM Reșița și Sportul Snagov.

Antrenorul Reșiței, Dorinel Munteanu a fost și el extrem de afectat de trecerea în neființă  a lui Martin Tudor.  „Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. Îl cunoșteam bine pe Tudorică. M-a prins și la Steaua, dar a lucrat cu mine la CFR Cluj. Eu l-am adus la CFR când eram antrenor în Gruia…Când am aflat că a murit mi-am adus aminte dintr-o dată și de dispariția lui Didi Prodan…dar nu mai am cuvinte”, a spus Munteanu, potrivit ProSport.