Bodo de la Proconsul, decizie radicală după ce a suferit un infarct: „Am renunțat. Nu mi-a fost frică de moarte”

Publicat: 08/07/2020 | 18:03
Bodo de la Proconsul, decizie radicală după ce a suferit un infarct: „Am renunțat. Nu mi-a fost frică de moarte”

Bodo de la Proconsul a suferit, în urmă cu două luni, un infarct, care l-a făcut să schimbe mai multe lucruri la viața sa, inclusiv să renunțe la fumat.

Invitat la Star Matinal, artistul a mărturisit că este fericit și mai sănătos ca niciodată, dar și mândru că în urma intervenției a reușit să renunțe la viciul său de 38 de ani, fumatul!

„Am renunțat la lucrurile nocive din viața mea. E mult mai ușor acum fară fumat după 38 de ani. nu mi-a fost frică moarte pentru că nu am realizat că am facut infarct. Abia după două zile m-am gândit că ar fi bine să fac niște analize”, a spus artistul.

Citește și: Bodo, decizie radicală după infarct! Unde s-a mutat cu soția și copiii. “Mergem pe un drum nou, cunoscut de Dumnezeu!”

Salvat de medici

Cântărețuț a mai mărturisit că a fost la cumpăna dintre viață și moarte deoarece un vas de sânge era înfundat, însă medicii au rezolvat la timp situația.

„Era un vas de sânge principal înfundat și s-a rezolvat. M-au anunțat în timpul operației. Mi-am desfășurat activitatea normal și în timpul infarctului. Harul lui Dumnezeu se întâmplă în fiecare zi pentru că El este acolo și ne iubește și așa a hotărât El. Eu nu prea am meritat Bunătatea Lui”, a spus el în direct la Antena Stars.

S-a mutat din București

Mai mult, Bodo a decis să plece din Capitală. „Împreună cu Bodo și copiii, mergem pe un drum nou, necunoscut de noi, dar cunoscut de Dumnezeu! Ne-am mutat din București la țară. Suntem entuziasmați, bucuroși, liniștiți, încredințați că suntem unde trebuie si facem ce trebuie. Tot azi facem și 11 ani de când suntem căsătoriți.

Nu rata: Veste cutremurătoare! Bodo de la Proconsul, fostul ginere al lui Traian Băsescu, a făcut infarct! Cum se simte artistul

Azi suntem sănătoși în ciuda încercării prin care a trecut Bodo în urmă cu 3 săptămâni. Azi a fost o zi plină de teste ale răbdării și îngăduințelor, dar am terminat cu happy end, zi, azi, azi, mâine nu e al nostru, e al Lui! Locuim în comuna Dobrești, jud. Argeș”, scria soția lui Bodo, Loredana Marin, pe pagina ei de Facebook în urmă cu o lună.