Un bărbat din Botoșani a fost omorât în bătaie de iubita sa: ”Lovituri cu pumnii, cu picioarele, cu obiecte din bucătărie!”

Autor: Cristian Lisandru
Publicat: 07/12/2018 | 15:18

Un bărbat din Botoșani a fost omorât în bătaie de iubita sa. O femeie de 33 de ani a fost reţinută, vineri, sub acuzația că l-ar fi bătut pe iubitul ei cu pumnii, picioarele și obiecte de bucătărie, în apartamentul tinerei, închiriat în municipiul Botoșani. Totul s-a petrecut după ce acesta a găsit-o în casă cu un alt bărbat. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Femeia de 33 de ani a sunat la 112, în noaptea de joi spre vineri. Ea ar fi încercat să-i inducă în eroare pe anchetatori și a anunțat că bărbatul de 39 de ani, care era plin de sânge, a venit bătut în apartamentul ei din Botoșani.

Surse din rândul anchetatorilor susțin, însă, că bărbatul și femeia s-au certat după ce aceasta ar fi fost prinsă cu un alt bărbat în casă. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

CITEȘTE ȘI: UN IEȘEAN A FOST GĂSIT CU GÂTUL TĂIAT, ÎN CASA UNUI PRIETEN

Un bărbat din Botoșani a fost omorât în bătaie de iubita sa: ”A avut loc un conflict spontan”

La mijloc ar fi fost și o sumă de bani pe care femeia o datora iubitului ei. Aceasta l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele, dar și cu obiecte de bucătărie.

”A avut loc un conflict spontan, din spusele celor prezenți, adică ale inculpatei și ale martorului. A fost și un alt martor acolo. Era vorba de o sumă de bani, împrejurare în care inculpata i-a aplicat câteva lovituri victimei, după care au urmat o serie de lovituri cu pumnii, cu picioarele, cu obiecte din bucătărie pe care le avea la îndemână, de către femeie, iar când a constat că victima nu mai prezintă semne vitale a sesizat Serviciul de Ambulanță, însă la sosirea acestora victima era decedată deja. A fost sesizat prin intermediul 112 că într-un apartament este o persoană cu multiple leziuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Valeriu Chihaia. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Potrivit acestuia, inițial femeia și bărbatul aflați în casă au spus că victima a venit bătută de afară, însă urmele de violență găsite în apartament duceau cu gândul la altceva. Femeia a fost reținută, iar după audieri anchetatorii vor stabili dacă femeia va fi dusă în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzată de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ DIN GELOZIE ÎN TECUCI! UN BĂRBAT ȘI-A UCIS SOȚIA ÎN BĂTAIE ȘI APOI S-A SINUCIS

Citește și...