Un bărbat din Dâmbovița a murit după ce a primit o palmă: “M-a înjurat, a spus că sunt sărac”

Publicat: 12/03/2019 | 15:03
Un bărbat din Dâmbovița a murit după ce a primit o palmă: “M-a înjurat, a spus că sunt sărac”

Tragedie în județul Dâmbovița, acolo unde un localnic a murit după ce a primit o palmă. Totul s-a întâmplat într-un bar din Dâmbovița, localitatea Colacu, iar întâmplarea nefericită a fost relatată pe stirileprotv.ro.

Mai întâî a existat o discuție aprinsă între părți, așa cum se întâmplă de foarte multe ori pe fondul consumului de alcool. Cel care l-a lovit pe bărbatul de 47 de ani susține că acesta l-ar fi înjurat:

”M-a înjurat, a spus că sunt sărac, că nu am bani să îmi iau un pachet de ţigări.”

Bărbatul de 47 de ani a intrat în conflict verbal cu doi suspecți, iar martorii afirmă că a fost lovit și în bar și pe șosea, înainte de a fi dus acasă de un alt martor.

“I-a dat o palmă aici, i-a mai dat una în jumătatea şoselei şi m-am dus după el să îl duc acasă. Și i-am făcut aşa, du-te, mă acasă!”

Tânărul de 25 de ani – eliberat de câteva luni din penitenciar, unde a fost închis pentru tâlhărie – şi celălalt bărbat – de 36 de ani, susţin că nu sunt vinovaţi de moartea localnicului. Elena Vetreaniuc, sora victimei, a declarat că “L-a adus un băiat din sat, l-a adus cu roaba acasă şi am chemat salvarea şi l-a luat.” Medicii au încercat să îl salveze pe bărbatul de 47 de ani, însă nu au reușit.

Citește mai mult pe stirileprotv.ro

 

Citește și...