Un bărbat din județul Suceava – fost ”Mister Germania” – condamnat pentru că a împușcat un polițist

Publicat: 22/04/2019 | 16:48
Un bărbat din județul Suceava – fost ”Mister Germania” – condamnat pentru că a împușcat un polițist

Povestea lui Adrian Virgil Ursache este demnă de un scenariu cinematografic. Însă nu ar putea fi vorba despre happy-end. Suceveanul a fost condamnat, săptămâna trecută, de un tribunal din Germania la 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor asupra unui poliţist. Adrian Ursache a fost „Mister Germania” în 1998.

În 1998 Adrian Ursache a fost ales „Mister Germania”. Ulterior, el a studiat comerţul internaţional la Universitatea din Anhalt, pe care a absolvit-o cu Master în Administrarea Afacerilor. După absolvire a lucrat la diverse companii de telefonie mobilă, apoi s-a alăturat industriei în energia solară ca acţionar şi investitor şi a fondat compania Dima Da Energie GmbH. În anul 2000, Ursache s-a căsătorit cu „Regina frumuseţii” Sandra Hoffmann, cu care are doi fii. În primăvara acestui an, perechea s-a separat, informează monitorulsv.ro.

Problemele cu legea au început în 2014 – pseudo-statul „Ur”

Ursache a intrat în atenția polițiștilor în momentul în care a venit cu o ”idee” de-a dreptul periculoasă. A fondat, pe proprietatea sa și a socrilor, pseudo-statul „Ur” şi şi-a făcut propria ideologie „Cetăţenii Reich-ului”, o mişcare extremistă ai cărei adepţi nu recunosc Republica Federală Germania şi refuză să plătească impozite sau amenzi pe motiv că legile care prevăd astfel de sancţiuni nu au o bază constituţională.

Fiind somat să părăsească proprietatea pentru că nu plătise statului taxe, impozite și amenzile aferente, suceveanul a împușcat un polițist și l-a rănit la gât.

Citește mai mult pe monitorulsv.ro

 

Citește și...