Un bărbat a murit după ce i-a explodat țigara electronică în față! Fragmente din dispozitiv i-au perforat craniul

Publicat: 17/05/2018 | 12:47

Un bărbat de 35 de ani din Florida (SUA) a murit după ce țigara electronică i-a explodat în față. Fragmentele din dispozitiv i-au perforat craniul și a suferit arsuri pe aproximativ 80 la sută din suprafaţa corpului, după ce hainele sale au luat foc. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Bărbatul a fost găsit mort în dormitor, iar medicii legiști au stabilit că a fost „ucis” de țigara eloctronică pe care o fuma. Compania filipineză Smok-E Mountain, care produce acel model de ţigară electronică, susţine că, probabil, bateria acesteia s-a supraîncălzit. Tallmadge D’Elia era producător de televiziune și este primul om care a murit din cauza unei țigări electronice, potrivit BBC. Moartea sa este anchetată drept un accident.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Legistul care a examinat trupul bărbatului a anunțat cauza morții ca fiind provocată de „o rană provocată la cap de un proiectil”. Două piese din țigara electronică, creată de Smok-E Mountain, au fost găsite în craniul său la autopsie.

Citește și...