Un bebeluș din Botoșani a ajuns de urgență la spital! La trei luni cântărește mai puțin decât la naștere, deoarece a fost înfometat

Publicat: 20/12/2018 | 11:31
Un bebeluș din Botoșani a ajuns de urgență la spital! La trei luni cântărește mai puțin decât la naștere, deoarece a fost înfometat

Caz șocant în Botoșani, după ce un bebeluș a ajuns în stare gravă la spital. Medicii spun că a fost înfometat și nu a fost spălat niciodată de la naștere. Bebelușul a fost adus la medicul de familie din Manoleasa, care după ce a evaluat starea copilului a decis să sune la 112 să solicite ajutor.

Copilul are trei luni și cântărește cu 300 de grame mai puțin decât la naștere, când a avut 3.600 de grame. Pentru această vârstă, el ar fi trebuit să cântărească între cinci și șase kilograme. Potrivit Botosaninews.ro, băiețelul a fost transportat inițial la secția Săveni a Spitalului Județan, însă, din cauza gravității cazului, medicii au decis ca bebelușul să fi transferat la secția de Pediatrie.

Copilașul mirosea îngrozitor

Medicii presupun că acesta nu ar fi fost spălat niciodată de la naștere: „Pacientul era instabil. Era malnutrit, deshidratat şi cu suspiciune de pneumonie”.

Conform sursei citate, acesta este al doilea caz de neglijenţă în îngrijirea unui bebeluş, în Botoşani, în ultima lună. În primul caz, nou-născutul, de numai 3 săptămâni, a decedat.

Tragedie în Botoșani. Un bărbat şi o femeie au murit de frig în propria casă

O descoperire macabră a fost făcută în localitatea botoşăneană Călineşti. Un bărbat şi o femeie au fost găsiţi morţi de frig în propria casă. Cea care i-a descoperit fără suflare a fost chiar fiica uneia dintre victime care a şi alertat imediat autorităţile.

Citește și...