Un câine de expoziţie, sfâşiat de un Amstaff lăsat liber pe un bulevard aglomerat din Capitală! Animalul a fost ucis sub privirile stăpânei

Publicat: 13/02/2018 | 14:26

Un câine de expoziţie a fost sfâşiat de un Amstaff lăsat liber, luni seară (12 februarie), pe un bulevard aglomerat din Bucureşti. Totul s-a întâmplat sub privirile neputincioase ale stăpânei sale.

Totul s-a întâmplat pe bulevardul Banu Manta din Bucureşti. Filou, un câine de expoziţie, era plimbat în lesă de stăpâna lui, în momentul în care a fost atacat de un Amstaff. 

„Mergeam cu câinele meu în lesă şi a apărut de nicăieri, prin spatele nostru, acest metis de pitbull/amstaff. Prima reacţie a fost să îl trag pe Filou şi l-am tras, dar nu am apucat pentru că mi l-a smuls din mâini. Urlam din tot sufletul să mă ajute cineva. Au trecut la un moment dat doi domni, au încercat să facă ceva, dar nu au reuşit, le era prea frică. Îl sfâşia pur şi simplu. A mai încercat un alt băiat să îi dea cu piciorul, dar şi lui îi era prea frică. Au ieşit câţiva oameni din faţa magazinului lângă care ne aflam, dar nu au avut curaj să facă nimic.Filou avea lesă, era un câine extrem de bun şi blând. Avea nouă luni. Nu merita să moară în chinurile alea groaznice„, a declarat Elena, proprietara lui Filou, pentru observator.tv.

Potrivit martorilor, stăpânul câinelui agresiv îl striga din depărtare, dar a fost prea târziu. Animalul s-a oprit abia după ce l-a omorât pe Filou. 

Citește și...