Un celebru cantaret din Romania, diagnosticat cu hepatita B si D

Publicat: 02/09/2014 | 10:33

Mihai Barbu, cunoscut publicului ca Mike Angello, are o noua sansa la viata in Germania, dupa ce a fost condamnat la moarte sigura de sistemul sanitar romanesc.

Diagnosticat in Germania cu ciroza de gradul IV, Mihai a fost resuscitat de doua ori si in scurt timp i s-au gasit cinci donatori compatibili. Daca ar fi primit acest diagnostic in tara, el ar fi trebuit sa intre, cu sanse infime, pe o foarte lunga lista de asteptare.

Miki

Asa arata Mike dupa operatia suferita
Asa arata Mike dupa operatia suferita

 

Vineri, la Spitalul Großhadern din Munchen, i s-a transplantat un nou ficat si acum se simte bine, chiar daca a pierdut foarte mult in greutate si e aproape de nerecunoscut. „Asa arata un om viu, de 26 de ani, dupa ce a murit de doua ori intr-o saptamana.Doresc guvernului si diriguitorilor sistemului sanitar din Romania, specialisti in incompetenta crunta si nesimtirea crasa, sa „beneficieze”, pe pielea lor, de legile pe care le-au facut. Mihai Radu aka Mike Angello traieste astazi, absolut miraculos, datorita Germaniei. Bine ai revenit, puiul meu drag!”, a scris Dana Dorian pe contul ei de Facebook.

Citeste si

Celebra profesoara de canto a vedetelor pune la perete VIP-urile din Romania! “O vedeta nu…”

Ficatul si rinichii unei fetite decedate au salvat vietile a doi pacienti grav bolnavi

A suportat dureri cumplite

Mentorul tanarului, Dana Dorian este increzatoare ca Mihai va scapa de chinuri. La doar 26 de ani, Mihai a suportat, in ultimele doua luni, dureri atat de puternice, incat l-au făcut sa-si doreasca, pur si simplu, sa se intample orice pentru a se termina chinul.

L.L

Citește și...