Un celebru fotomodel a murit la doar 19 ani! Tânăra a fost luată de valuri de pe plajă

Publicat: 13/08/2019 | 11:37

Sinead Moodliar, un celebru model de 19 ani, și-a pierdut viața în orașul Umhlanga, Africa de Sud, după ce a fost luată de valuri, în timp ce privea răsăritul.

Daily Mail informează că tânăra de numai 19 ani se afla în vacanță, pe o plajă din orașul Umhlanga, în Africa de Sud și privea răsăritul, când a fost luată, din senin, de valuri.

Moartea acesteia s-a podus anul trecut, însă de-abia acum au ieșit la iveală detalii despre tragedie. Sinead Moodliar era studentă la Universitatea Anglia Ruskin și un model care avea un succes incredibil atât în pictoriale, cât și în aparițiile de pe podium și în mediul online, acolo unde era urmărită de sute de mii de oameni care nu au putut să-și explice de ce anume aceasta a dispărut brusc de pe rețelele de socializare.

Presa internațională informează că tatăl fetei a fost ultima persoană cu care aceasta a vorbit la telefon, iar șocant este faptul că Sinead Moodliar cunoștea foarte bine zona în care venise pentru a vedea răsăritul, căci mai fusese în zona respectivă, tot în vacanță.

Tatăl lui Sinead Moodliar a primit un telefon și a aflat că fiica sa suferise un accident și că se afla în stare critică, aceasta fiind transportată la un spital local. Într-o notă de disperare, familia tinerei de numai 19 ani a plecat de urgență în Africa de Sud, pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat cu aceasta, scrie spynews.ro.

Ulterior, familia lui Sinead Moodliar a aflat că aceasta fusese luată de valuri pe plajă și s-a înecat, fără ca măcar cineva să poată să o salveze.

Citește și...