Un cunoscut medic a fost găsit mort! El era consilier local, dar şi implicat într-un dosar penal

Publicat: 28/01/2018 | 17:17

Medicul psihiatru Ghiorghe Talău, unul dintre cei mai cunoscuţi din Sibiu, a fost găsit decedat. Deocamdată, nu se ştiu foarte multe detalii despre moartea cunoscutului doctor. Dar, potrivit unor informaţii, se pare că poliţiştii cred că au de-a face cu o moarte misterioasă. El era consilier local, fiind ales pe listele PSD în Consiliul Local Sibiu pentru perioada 2016-2020. El era implicat într-un dosar penal. 

Pe 1 iunie 2016, procurorii de la Parchetul General au făcut mai multe percheziţii care l-au vizat şi pe medicul Tălău. El, alături de alţi colegi, sunt suspectaţi că ar fi inclus în testările ilegale de medicamente persoane care nu sufereau de afecţiunea pentru care era testat medicamentul experimental sau că nu ar fi administrat medicamentul pacientului. Medicii ar fi prezentat ulterior către sponsorul care comanda studiul documentele necesare avizării şi aprobării punerii pe piaţă a respectivelor medicamente ce au făcut obiectul studiului clinic.

Pe 8 februarie, Ghiorghe Talău ar fi împlinit 70 de ani. Talău a fost membru al Asociaţiei Române de Psihoterapie, al Asociaţiei Române de Psihiatrie şi al Organizaţiei Mondiale de Psihiatrie. A fost director al Spitalului de Psihiatrie din Sibiu în perioada 1997-2000, scrie stiripesurse.ro.

 

Citește și...