Un cunoscut patron din România a murit

Publicat: 14/01/2019 | 11:28
Un cunoscut patron din România a murit

Un patron cunoscut din Dorohoi, județul Botoșani, a murit duminică dimineață, 13 ianuarie 2019. În vârstă de 68 de ani, Gheorghi Rotaru era patronul societății comerciale Nordic Romar SRL, care deține rețeaua de magazine Pro Casa.

Gheorghi Rotaru s-a stins din viață după o lungă suferință, provocată de o boală necruțătoare, scrie dorohoinews.ro. El s-a stins la Spitalul Municipal Dorohoi, unde a fost internat în ultima perioadă. Gheorghi Rotaru era un apropiat al fotbalului, el fiind în ultimii ani sponsorul echipei de fotbal Inter Dorohoi, care evoluează acum în Liga a IV-a.

Trupul neînsuflețit al acestuia este depus la Biserica Sfântul Ilie din Dealu Mare, cea pe care acesta a și ctitorit-o și va fi înmormântat miercuri, 16 ianuarie 2019, la Cimitirul din Dealu Mare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

O angajată a primăriei Dorohoi a venit beată la muncă

O angajata a Serviciului de Taxe si Impozite Dorohoi a venit in stare avansata de ebrietate la locul de munca.

Cazul a starnit reactii in lant si s-a ajuns, la cererea primarului Dorin Alexandrescu, pana la testarea cu etilotestul a tuturor angajaţilor serviciului, scrie opiniadedorohoi.ro. Femeia avea o alcoolemie de 0,94 mg/l., alcool pur in aerul expirat, si nu putea sa lege nici macar doua cuvinte.

Este regretabil ce s-a intamplat, am dispus o ancheta interna pentru a clarifica cele petrecute. Dacă rezultatele anchetei vor confirma ca angajata a consumat alcool la locul de munca, atunci in mod sigur vom dispune masuri disciplinare”, a spus Dorin Alexandrescu, edilul orasului. (B.V.)

Citește și...