Un cuplu din showbiz s-a destrămat: “Ne-am despărțit ca doi oameni maturi, am rămas amici, oricând ar…”

Publicat: 15/07/2020 | 13:50

Veste tristă în showbizul din România: un cuplu s-a destrămat când apropiații și fanii se gândeau că vor trece la un nivel important… căsătoria. Fostul concurent de la “Exatlon” a confirmat despărțirea și a subliniat că a rămas într-o relație bună cu femeia cu care s-a iubit. El a adus în discuție și motivul separării.

Citește și: Donjuanul de la Exatlon “suspină” la mare după “sora” lui Codin Maticiuc”. S-a tolănit, la soare, pe o bancă și…

Yamato Zaharia și Miruna au pus punct poveștii lor de iubire

După lungi discuții, Miruna și luptătorul Yamato Zaharia au decis să meargă pe drumuri separate în viață. Cunoscutul sportiv nu a dorit să dezvăluie principalul motiv al despărțirii, însă a menționat că fiecare avea idei diferite în legătură cu viitorul.

“Da, este adevărat, ne-am despărțit. Nu o să dau prea multe amănunte despre motivele din spatele acestei decizii, dar cred că planurile de viitor pe care le avea fiecare dintre noi nu mai concideau”, a declarat Yamato Zaharia pentru wowbiz.ro.

Nu rata: Iulia Aradi, Războinica de la Exatlon, și-a etalat burtica de graviduță! Fanii i-a transmis zeci de mesaje: “Ești superbă!”

În cadrul interviului, Yamato Zaharia a spus că a rămas prieten cu Miruna și că au stabilit că se vor ajuta unul pe celălalt dacă va fi cazul. Cei doi au multe amintiri frumoase împreună, iar ședința foto în care focoasa tânără a pozat în lenjerie intimă, dar și topless a rămas în mintea multora.

“Am rămas amici, oricând ar avea nevoie de mine, o voi susține și, cred eu, și Miruna gândește la fel. Ne-am despărțit ca doi oameni maturi, a fost o perioadă în care nu ne-am simțit apropiați ca înainte, dar relația noastră s-a terminat, oarecum, natural. Nu a fost vorba de nicio ceartă sau alte povești, nu am fi putut rămâne amici dacă era așa. Vom  vedea ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi”, a mai mărturisit luptătorul de Kempo.

Yamato Zaharia și Miruna au pus punct poveștii de iubire, după ce deciseseră să își mai acorde o șansă când sportivul s-a întors din Republica Dominicană, unde s-a filmat competiția “Exatlon”
Yamato Zaharia și Miruna au pus punct poveștii de iubire, după ce deciseseră să își mai acorde o șansă când sportivul s-a întors din Republica Dominicană, unde s-a filmat competiția “Exatlon”

Află și: Logodnica unui celebru concurent de la Exatlon s-a filmat în ipostaze XXX, iar înregistrările au ajuns la noi

La sfârșitul lunii trecute, Yamato Zaharia a obținut centura neagră 3 DAN. El este sportiv la Federația Română de Kempo din 2003.