Un deţinut s-a spânzurat în penitenciar! Avea doar 24 de ani! Detalii ingrozitoare despre socantul caz

Publicat: 26/08/2013 | 14:11
Un deţinut s-a spânzurat în penitenciar! Avea doar 24 de ani! Detalii ingrozitoare despre socantul caz

Un tânăr de 24 de ani, condamnat pentru furt calificat, s-a spânzurat, luni, în penitenciarul din Ploieşti, echipajele medicale care au încercat să-l resusciteze zeci de minute neputând să-i salveze viaţa.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii penitenciarului din Ploieşti, bărbatul, condamnat definitiv pentru furt calificat, s-a spânzurat luni dimineaţă, în jurul orei 5.00, în camera de deţinere.

Personalul medical al penitenciarului a intervenit şi a început manevre de resuscitare, iar între timp la penitenciar au ajuns şi un echipaj SMURD şi un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova, care au continuat manevrele de resuscitare, însă fără succes.

Conform unui comunicat dat publicităţii de Penitenciarul Ploieşti, deţinutul „nu figura în evidenţele penitenciarului cu afecţiuni psihice, iar în urma evaluărilor psihologice şi sociale periodice nu au fost identificate vulnerabilităţi deosebite care să indice riscul de suicid”, scrie Mediafax.ro.

Reprezentanţii penitenciarului au informat familia bărbatului despre decesul acestuia, iar în penitenciar a fost deschisă o anchetă pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs moartea bărbatului.

banner

L.C

Citește și...